Από την Μαρία Καρυστιανού στον Παύλο Ασλανίδη: Στα Τέμπη δολοφόνησαν και πέταξαν τα παιδιά μας

Από την Μαρία Καρυστιανού στον Παύλο Ασλανίδη: Στα Τέμπη δολοφόνησαν και πέταξαν τα παιδιά μας

Μετά τη Μαρία Καρυστιανού, µητέρα της 20χρονης Μάρθης Ψαροπούλου και πρόεδρο του Συλλόγου Οικογενειών Θυµάτων, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο µε την κατάθεσή της στην εξεταστική των Τεμπών, αλλά και με τη σοκαριστική συνέντευξη της σε ραδιοφωνικό σταθμό, όπου αποκάλυψε ότι η Εισαγγελέας Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη της είπε «αυτά συμβαίνουν» και να πάει να επισκεφθεί μια εκκλησία για να τη βοηθήσει", ένας ακόμη γονιός μίλησε για αντίστοιχη συμπεριφορά της ανώτατης εισαγγελέα.

Ο κ. Παύλος Ασλανίδης, που έχασε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα τον 27χρονο γιο του, Δημήτρη, καθηλώνει με όσα αποκάλυψε στο ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS:

«Πήγαμε τον Αύγουστο (σ.σ στην Εισαγγελέα ΑΠ), μας υποσχέθηκε ότι, είναι το μέρος φυλασσόμενο κι όλα καλά και μη στεναχωριέστε και μην κάνετε κι όταν πήγαμε και πήραμε φωτογραφίες και είδαμε με τα μάτια μας, πως ήταν πεταγμένα τα πράγματα εκεί, πήγα τις φωτογραφίες, τις τύπωσα και τις πήγα στο γραφείο της, τις έδειξα και ξέρεις τι μου είπε; "Πως κάνετε έτσι; Είναι ένα μικρό ηθικό θέμα".

Αυτή η κυρία έπρεπε να παραιτηθεί χτες, μαζί με τη Σακελλαροπούλου, τώρα που καταδικάστηκε η χώρα μας για τη διαφθορά. Ενα μικρό ηθικό θέμα; Και της λέω τα παιδιά σου θα ήθελες να τα δολοφονήσουν και να τα πετάξουν εκεί; Kαι μου λέει σας καταλαβαίνω... Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Σαν σκουπίδια μας βλέπουνε. Δεν μας βλέπουν καν. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, την έχουν ελεγχόμενη. Και στους γονείς από την Καλαμπάκα είπε το ίδιο "συνεχίστε τη ζωή σας". Εγώ έχω πάρει μια απόφαση για τον γιό μου, δεν θα κάνουμε μνημόσυνο, αν δεν κάνουμε μνημόσυνο αυτούς που δολοφονήσαν το παιδί, μας δεν θα του κάνουμε μνημόσυνο, τα παλικάρια δεν τα κάνουμε μνημόσυνο».

Δείτε το βίντεο

Πηγή: ieidiseis.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα