Εξάρχεια: Χειροπέδες στον 48χρονο για τη δολοφονία του μουσικού – Ομολόγησε το έγκλημα

Εξάρχεια: Χειροπέδες στον 48χρονο για τη δολοφονία του μουσικού – Ομολόγησε το έγκλημα

Το όχημα ένας αλλοδαπού στον Τύρναβο είχε κλέψει την Τετάρτη ο 48χρονος που συνελήφθη σήμερα το πρωί για τη δολοφονία 55χρονου στα Εξάρχεια.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 48χρονος κατηγορείται για ληστεία που διαπράχθηκε στις 7/2/2024 στον Τύρναβο όπου με την χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από 44χρονο αλλοδαπό όχημα ιδιοκτησίας του.

Το έγκλημα
Όσον αφορά το έγκλημα στα Εξάρχεια, ο 48χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες χθες (8/2/2024) για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ του κατηγορούμενου και 55χρονου ημεδαπού εντός οικίας στην περιοχή των Εξαρχείων, ο 48χρονος με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου επιτέθηκε στον 55χρονο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα εντόπισαν εντός της οικίας και συνέλαβαν τον 48χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω ανθρωποκτονίας, ομολογώντας το έγκλημα.

Ο συλληφθείς, ο οποίος στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές για κλοπές και ενδοοικογενειακή βία, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ο καυγάς & οι κραυγές για βοήθεια
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι γείτονες μιλώντας στα ΜΜΕ, τα ξημερώματα της Πέμπτης είδαν ένα άτομο στο παράθυρο του μοιραίου διαμερίσματος, το οποίο καλούσε σε βοήθεια, χωρίς να έχει διευκρινιστεί εάν ήταν ο 50χρονος ή ο 48χρονος που προσήχθη.

Επιπλέον, οι πληροφορίες θέλουν να έχει προηγηθεί καυγάς μεταξύ των δύο αντρών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα