Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης από παρέα έξι συνομήλικων κοριτσιών

Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης από παρέα έξι συνομήλικων κοριτσιών

Σε συλλήψεις 5 ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, καθώς ανήλικες φέρονται να επιτέθηκαν σε 15χρονη μαθήτρια. Ο ξυλοδαρμός ήταν άγριος και καταγράφηκε σε βίντεο.
Στιγμές τρόμου φέρεται να έζησε ένα 15χρονο κορίτσι στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας όταν δέχθηκε επίθεση από δύο ανήλικες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία επιτέθηκε στην 15χρονη όταν η ίδια βγήκε από ένα internet cafe. Η μια ανήλικη έφτυσε και χτύπησε στο μάτι την 15χρονη, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να χάσει τις αισθήσεις της, καθώς χτύπησε στο αριστερό μέρος του κεφαλιού της.

Η πράξη καταγράφηκε σε βίντεο και αναρτήθηκε στα social media.

Οι Αρχές συνέλαβαν 5 άτομα, ανήλικες κοπέλες και αναζητείται άλλη μία, ενώ έγιναν συλλήψεις 7 γονέων.

Το περιστατικό σύμφωνα με την καταγγελία έγινε στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.

«Φέρουν ευθύνη οι γονείς»
Αναφερόμενη στο περιστατικό, η δικηγόρος, Κατερίνα Φραγκάκη, αναφέρει στο MEGA, πως:

«Λέγαμε ότι θα το δούμε να συμβαίνει, καθότι φέρουν ευθύνη και οι γονείς. Είναι πολύ σημαντικό ότι βλέπουμε ότι άμεσα συνέβη αυτό. Οι γονείς φέρουν ευθύνη για την παραμέληση του τέκνου, πλημμέλημα, το οποίο προβαίνει σε τέτοιες αξιόποινες πράξεις. Ίσως και οι γονείς όταν βλέπουν ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες και προεκτάσεις για τους ίδιους, θα προσέχουν ακόμη περισσότερο τα παιδιά τους».

Η ίδια σημειώνει πως:

«Η ελληνική δικαιοσύνη θα τρέξει την υπόθεση, είναι σημαντικό ότι εδώ βλέπουμε μια άμεση αποκατάσταση του ζητήματος γιατί οι πράξεις αυτές των ανηλίκων παίρνουν χρόνια για να φτάσουν στη δικαιοσύνη, είναι σημαντικό ότι εδώ εμπλέκονται και οι γονείς ώστε να τρέξει πιο γρήγορα αυτή η εγκληματική πράξη και να τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει να τιμωρηθούν».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα