Έδειξε το μαχαίρι και είπε: «Πάμε τώρα στον άνδρα μου να του μιλήσεις» – Οι τελευταίες στιγμές πριν το έγκλημα στη Χαλκίδα

Έδειξε το μαχαίρι και είπε: «Πάμε τώρα στον άνδρα μου να του μιλήσεις» – Οι τελευταίες στιγμές πριν το έγκλημα στη Χαλκίδα

Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία του 43χρονου στη Χαλκίδα. Η 39χρονη φέρεται να έσπασε τη φωνή της και να αποκάλυψε τι έγινε πριν χρόνια ανάμεσα σε εκείνη και τον Σάκη. Συγκεκριμένα, η ίδια παραδέχτηκε πως συνευρέθηκε ερωτικά με το θύμα, νομίζοντας πως είναι ο σύζυγός της, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε.

Μάλιστα έκανε λόγω για μια ερωτική συνεύρεση με το θύμα που έγινε τον Οκτώβριο του 2008, ενώ η ίδια ήταν στενοχωρημένη, μισοκοιμισμένη και υπό την επήρεια αλκοόλ.

  Συγκεκριμένα, για την ημέρα της δολοφονίας, είπε: «Το βράδυ της Παρασκευής είχαμε τσακωθεί και πάλι με το σύζυγό μου για τις υποτιθέμενες ερωτικές συνευρέσεις που είχα με τον Σάκη, τις οποίες διέδιδε σε τρίτους. Ο άνδρας μου, μου ζήτησε να κοιμηθούμε χωριστά. Όλο το βράδυ ήμουν αναστατωμένη και έψαχνα τρόπο για να λυθεί αυτή η κατάσταση. Σκεφτόμουν πόσο με έχει εξευτελίσει ο Σάκης.

Τα ξημερώματα αποφάσισα να τον συναντήσω για τελευταία φορά και να τον υποχρεώσω να πάμε μαζί στο σύζυγό μου και να αναλάβει τις ευθύνες του.

Στις 6 το πρωί ξεκίνησα να ντύνομαι αθόρυβα. Πήρα δύο μαχαίρια από την κουζίνα και έφυγα. Ήξερα την ώρα που ο Σάκης έφευγε γιατί είχαμε συναντηθεί πολλές φορές στο δρόμο όταν πήγαινα με τον σύζυγό μου στη δουλειά. Το σπίτι τους το ήξερα γιατί μου το είχε δείξει ο σύζυγός μου. Βρήκα που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του και περίμενα εκεί κοντά. 

Όταν ο Σάκης μπήκε στο αυτοκίνητο, εγώ άνοιξα την πόρτα και δείχνοντάς το μαχαίρι του είπα “πάμε τώρα στον άνδρα μου να του μιλήσεις, να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να του εξηγήσεις τι έχει συμβεί”. Μου απάντησε “Άντε μωρή κ…. , πάρε δρόμο” και κινήθηκε προς εμένα και σήκωσε το χέρι του για να με χτυπήσει.

Από αντίδραση, ξεκίνησα να τον μαχαιρώνω. Από αντίδραση, ξεκίνησα να τον μαχαιρώνω, αντιδρώντας αυτός, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο μου πέταξε το μαχαίρι και παλεύοντας έβγαλα το άλλο μαχαίρι που είχα στην τσέπη μου. Συνεχίσαμε να παλεύουμε και συνέχισα να τον μαχαιρώνω».

.newsbeast.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα