Πατήσια: 56χρονος βίαζε το ανήλικο παιδί της συντρόφου του για 7 χρόνια

Πατήσια: 56χρονος βίαζε το ανήλικο παιδί της συντρόφου του για 7 χρόνια

Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση βιασμού ανήλικου κοριτσιού στα Πατήσια από τον σύντροφο της μητέρας της, από την ηλικία των 8 ετών.
Ο 56χρονος από τη Δρόβιανη των Αγίων Σαράντα βίαζε την ανήλικη, γεννηθείσα το 2008, απειλώντας την μάλιστα πως θα τη διαπόμπευε αν δεν ενέδιδε στις αρρωστημένες ορέξεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε καταγγελία από τη μητέρα του θύματος, υπηκόου Αλβανίας, η οποία οδήγησε στη διερεύνηση της υπόθεσης.

Από τις επαληθεύσεις προέκυψε ότι ο παιδοβιαστής βρισκόταν συχνά στο διαμέρισμα του 16χρονου, σήμερα, θύματος έχοντας προσωπικό δεσμό με τη μητέρα της. Την είχε αναγκάσει να του στείλει προσωπικές φωτογραφίες και, όπως ανέφερε στις Αρχές η ανήλικη, φοβόταν να τον καταγγείλει γιατί ανησυχούσε για την ασφάλεια της ίδιας και της μητέρας της.

Η ανήλικη είπε στους ανακριτές ότι ο δράστης διέπραξε σεξουαλικές πράξεις μαζί της από την ηλικία των 8 ετών, έγκλημα που συνεχιζόταν μέχρι πριν από λίγες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την είχε αναγκάσει να του στείλει προσωπικές φωτογραφίες.

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη
Η μητέρα του κοριτσιού ήταν αυτή που ανακάλυψε κατά λάθος τις φωτογραφίες της κόρης της στο τηλέφωνο του δράστη και αφού εξακρίβωσε την αλήθεια των γεγονότων, τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Άμεσα συνελήφθη και αναμένεται να αντιμετωπίσει ποινικά αδικήματα που προβλέπονται από 7 άρθρα του Ποινικού Κώδικα για αδικήματα σε βάρος ανηλίκων κάτω των 14 ετών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα