Ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν αύριο λόγω της κακοκαιρίας

Ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν αύριο λόγω της κακοκαιρίας

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, 22 Ιανουαρίου 2024, αρκετά σχολεία στη βόρεια Ελλάδα εξαιτίας των ισχυρών χιονοπτώσεων.

Σύμφωνα με το enikos.gr, μέχρι στιγμής, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν περισσότερες ανακοινώσεις τις επόμενες ώρες, αναστολή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχει επισήμως ανακοινωθεί:

Προς το παρόν, αναστολή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχει επισήμως ανακοινωθεί από το δήμο Εορδαίας στην Κοζάνη με απόφαση του δημάρχου Παναγιώτη Ν.Πλακεντά αλλά από το δήμο Πρεσπών, με απόφαση του δημάρχου Γεωργίου Στεργίου.

Επίσης, με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, αύριο Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες) που επικρατούν στην περιοχή. Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν τα ΚΔΑΠ και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Φλώρινας.

Στους ανωτέρω δήμους, οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά θα παραμείνουν και όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Ιωάννη Λιάση.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά εκτός από αυτούς στις Δημοτικές Κοινότητες Λεχόβου και Βαρικού, οι οποίοι θα παραμείνουν κλειστοί.

Στην Καστοριά, αναμένεται ανακοίνωση στις 18.00μμ. Έως τώρα, υπήρχε η σκέψη να ξεκινήσει η λειτουργία των σχολείων στις 10.00, εξετάζεται όμως το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν καθόλου.

Τα σχολεία του Δήμου Βελβεντού θα ξεκινήσουν στις 10.00 ενώ μία ώρα αργότερα από το κανονικό θα ξεκινήσουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο δήμο Βοϊου (δυτ.Μακεδονία).

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα