Χαλκίδα: Υπό ψυχιατρική παρακολούθηση η 39χρονη που μαχαίρωσε τον 43χρονο

Χαλκίδα: Υπό ψυχιατρική παρακολούθηση η 39χρονη που μαχαίρωσε τον 43χρονο

Συγκλονίζει το άγριο έγκλημα στη Χαλκίδα, όπου μία 39χρονη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν 43χρονο έξω από το σπίτι του κι ενώ στο μπαλκόνι είχε βγει η σύζυγός του, που άκουσε τις φωνές.

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (20/01) στη Χαλκίδα, με μία γυναίκα να δολοφονεί έναν άνδρα με πολλαπλές μαχαιριές.

Δύο λεπτά μετά τις 8.00 άνδρες της ομάδας Δίας έφθασαν στο σημείο όπου αντίκρυσαν τον 43χρονο αιμόφυρτο και την 39χρονη δίπλα στη σορό, έχοντας αίμα στα ρούχα της. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε άμεσα στο σημείο.

Δίπλα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του θύματος, έξω από την πόρτα του οδηγού βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος.

Κάμερα κλειστού κυκλώματος έχει καταγράψει τον 43χρονο άνδρα να βγαίνει από το σπίτι του και να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του.

Ξαφνικά μια γυναίκα τον πλησιάζει και αρχίζει να τον μαχαιρώνει πισώπλατα.

Η επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια της συζύγου του 43χρονου, η οποία φώναζε από το μπαλκόνι και έτσι κινητοποιήθηκαν οι περαστικοί και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν την 39χρονη, η οποία μαχαίρωσε τον άνδρα την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας η 39χρονη παρακολουθείτο τους τελευταίους 3 μήνες από ψυχίατρο, ενώ τόνισε πως από την ΕΛ.ΑΣ. χαρακτηρίστηκε ως «έγκλημα πάθους» και από αντιζηλία σκότωσε τον 43χρονο.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα