Φώναξα, γιατί μου βίασες το παιδί και και με ειρωνευόταν. Τον έβαζα σπίτι μου

Φώναξα, γιατί μου βίασες το παιδί και και με ειρωνευόταν. Τον έβαζα σπίτι μου

Βόλος: «Φώναζα, γιατί μου βίασες το παιδί και με ειρωνευόταν. Τον έβαζα σπίτι μου, τον βοηθούσα οικονομικά και μου κατέστρεψε το παιδί και τη ζωή μας», με αυτά τα λόγια περιέγραψε όσα συνέβησαν την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο και για χρόνια βιαστή της 18χρονης (σήμερα) κόρης του στην περιοχή Κάτω Κλάδος στον Βόλο.

«Το όπλο εκπυρσοκρότησε»

Ο 50χρονος υποστήριξε ότι πήρε μαζί του την καραμπίνα στο σημείο που είχαν δώσει ραντεβού, επειδή ο κουνιάδος του είχε βίαιο χαρακτήρα κι ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε, όταν επιχείρησε ο τελευταίος να του το αρπάξει.

Σύμφωνα με το gegonotanews στις 7 Ιανουαρίου πληροφορήθηκε από τη σπιτονοικυρά της κόρης του ότι δεν είχαν πληρωθεί τα ενοίκια του διαμερίσματος, που νοικιάζει στην πόλη που σπουδάζει.

Βόλος: Πώς αποκάλυψε η κόρη του την κακοποιητική συμπεριφορά του κουνιάδου
Η κόρη του βρισκόταν στο σπίτι της αδελφής της στον Βόλο και όταν σαν πατέρας ζήτησε εξηγήσεις δεν πήρε απαντήσεις. Τηλεφωνικά δεν μπορούσε να συνεννοηθεί και έτσι πήγε σπίτι να συναντήσει τις δύο κόρες του. Εκεί η 18χρονη του αποκάλυψε ότι τα χρήματα της είχε αποσπάσει πρόσωπο, που στο παρελθόν την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και τώρα την απειλούσε ότι αν δεν του έδινε χρήματα θα δημοσίευε φωτογραφίες που είχε στην κατοχή του και απεικόνιζαν αυτόν και τη νεαρή γυμνούς.

Ο 50χρονος, όπως είπε έχασε το έδαφος κάτω από τα πόδια του και κατηγορούσε τον εαυτό του για το γεγονός ότι δεν είχε αντιληφθεί όσα είχαν συμβεί και όσα βίωνε το παιδί του τόσα χρόνια. Χωρίς να σκεφτεί τον κλειστό κοινωνικό περίγυρο της συμπαραστάθηκε και της ζήτησε να κατατεθεί μήνυση και να πάνε σε ψυχολόγο.Του έγινε έμμονη ιδέα να μάθει ποιος ήταν αυτός που είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και βιάσει την κόρη του, σύμφωνα με τις αναφορές του στους δικαστικούς λειτουργούς.


Τελικά, το πρωί της περασμένης Τρίτης η 18χρονη αποκάλυψε την ταυτότητα του βιαστή της. «Τον στήριζα, τον βοηθούσα οικονομικά, τον έβαζα σπίτι μου και μου βίαζε το παιδί. Στην βαριά ψυχική μου κατάσταση προστέθηκε και το αίσθημα της προδοσίας».

Μην μπορώντας να διαχειριστεί όσα συνέβαιναν έφυγε από τον Βόλο, για να επιστρέψει στην Αργαλαστή. Εκεί, δεν μπορούσε να ησυχάσει και ήθελε να ζητήσει εξηγήσεις από τον κουνιάδο του. Γνωρίζοντας το βίαιο παρελθόν του πήρε μαζί του και την καραμπίνα που κατέχει νόμιμα, όπως φέρεται να είπε. Δεν τηλεφώνησε ο ίδιος στον 33χρονο επειδή δεν είχαν πολλές επαφές, αλλά έβαλε τη σύζυγό του να καλέσει τον αδελφό της και να του ζητήσει να του παράσχει βοήθεια, ώστε να αλλάξει το λάστιχο του αυτοκινήτου που έσκασε, κοντά στην είσοδο του Βόλου.

«Σηκώθηκε όρθιος και του επιτέθηκε ξανά»
Ο 33χρονος στάθμευσε το αυτοκίνητο του στην απέναντι πλευρά του δρόμου, τον διέσχισε και κινήθηκε προς τον 50χρονο που βρισκόταν στην αντίθετη πλευρά του δρόμου. «Γιατί μου βίασες και μου κατέστρεψες το κορίτσι», του φώναξε ο 50χρονος όταν τον είδε.

Εκείνος παρά το γεγονός ότι είδε προφανώς το όπλο που κρατούσε ο κουνιάδος του, όχι μόνο δεν έδωσε κάποια εξήγηση αλλά αντίθετα χαμογέλασε ειρωνικά και τρέχοντας, αλλάζοντας διαρκώς κατευθύνσεις, προσπάθησε να του επιτεθεί και να του αποσπάσει το όπλο, σύμφωνα πάντα με όσα φέρεται να κατέθεσε.

Βόλος: Η συμπλοκή
Για να αμυνθεί, όπως υποστήριξε ο 50χρονος χτύπησε με την κάννη του όπλου στο κεφάλι και το στήθος τον 33χρονο και εκείνος έπεσε κάτω. Όμως σηκώθηκε όρθιος και του επιτέθηκε ξανά. Τότε πλέον ήλθανε σε συμπλοκή. Ο 33χρονος -σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο δράστης που υποστήριξε πως το όπλο εκπυρσοκρότησε- προσπάθησε να του αποσπάσει την καραμπίνα και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής πατήθηκε η σκανδάλη και χτυπήθηκε θανάσιμα.

Επέστρεψε στον Βόλο, πήγε στο σπίτι της κόρης του χωρίς να αποκαλύψει τι είχε συμβεί και από εκεί πήγε στο γραφείο του δικηγόρου του, και τηλεφώνησε στην αστυνομία για να αποκαλύψει τα συμβάντα. Μετά παραδόθηκε…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα