Μεσολόγγι: Κανένα ίχνος του 31χρονου κυνηγού – Φόβοι Τσούκαλη για νέα «υπόθεση Άλεξ»

Μεσολόγγι: Κανένα ίχνος του 31χρονου κυνηγού – Φόβοι Τσούκαλη για νέα «υπόθεση Άλεξ»

Μεσολόγγι: Κύριος ύποπτος παραμένει ο 50χρονος κρεοπώλης, ο τελευταίος που είδε ζωντανό τον 31χρονο, καθώς όσες φορές κλήθηκε σε κατάθεση έπεσε σε αντιφάσεις

Άκαρπες για 12η ημέρα είναι οι έρευνες για τον 31χρονου Μπάμπη, στο Μεσολόγγι με την αγωνία των συγγενών του να κορυφώνεται.

Οι αρχές «χτενίζουν» ακόμα και με δύτες την περιοχή του αεροδρομίου ενώ έχουν στη διάθεσή τους drones και εκπαιδευμένα σκυλιά.

Κύριος ύποπτος παραμένει ο 50χρονος κρεοπώλης, ο τελευταίος που είδε ζωντανό τον 31χρονο, καθώς όσες φορές κλήθηκε σε κατάθεση έπεσε σε αντιφάσεις.

Για την εξέλιξη της έρευνας μίλησε στο Mega, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης
«Είναι μια ιδιαίτερη περιοχή γεωλογικά. Το αντλιοστάσιο ερευνήθηκε από μεγάλη ομάδα. Μια σορός, στατιστικά, όσο και αν ερευνηθεί το σημείο, μπορεί να βρεθεί και τυχαία, έχοντας μελετήσει και την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο άνθρωπος που είναι στο «κάδρο» τα γνώριζε πολύ καλά γιατί είναι άνθρωπος της περιοχής. Συνεχίζονται οι έρευνες. Έχει ενεργοποιηθεί ο κυνηγετικός σύλλογος Αγρινίου και η ομοσπονδιακή θηροφυλακή και θα πάρουν μέρος στις έρευνες», είπε αρχικά.

«Για να μην έχουμε μια νέα υπόθεση Άλεξ στη Βέροια, μπορεί να μη βρεθεί ποτέ η σορός. Υπάρχει μια ατμόσφαιρα που μας λέει ότι μπορεί να υπάρχει 2ο αυτοκίνητο και άτομο. Αν υπάρχει 2ο αυτοκίνητο ο Μπάμπης μπορεί να βρίσκεται εκτός της περιοχής ερευνών – εκεί σταματά και το σήμα του τηλέφωνου του Μπάμπη», συμπλήρωσε ο κ. Τσούκαλης.

«Γίνεται μια ερευνά για να δούμε στο συγκεκριμένο σημείο, συγκεκριμένη ώρα που ήταν εκεί ο κρεοπώλης, τι τηλεφωνά υπάρχουν στις κεραίες και τι σχέση έχουν με τον κρεοπώλη», συνέχισε κλείνοντας.

Μεσολόγγι: Το πρόσωπο «κλειδί»
Ωστόσο όπως ανέφερε το Live News, υπάρχει ένα πρόσωπο «κλειδί» το οποίο είχε επαφή με τον κρεοπώλη, γεγονός το οποίο προκύπτει από τα ψηφιακά ίχνη του 50χρονου. Το άτομο που εξετάζεται είναι ένα άτομο που επικοινώνησε ο κρεοπώλης εκείνο το βράδυ.

Υπάρχει εκτίμηση που αναφέρει πως εάν υπάρχει δεύτερο άτομο τότε ο κρεοπώλης είχε επικοινωνήσει προτού πάει στη συνάντηση με τον Μπάμπη. Πολύ σημαντικό θεωρείται πως η δικογραφία θα παραδοθεί στις δικαστικές Αρχές και ενδέχεται ο κρεοπώλης να καταθέσει εκ νέου. 

Μεσολόγγι: Εντοπίστηκε νέο βίντεο με το αυτοκίνητο του 51χρονου
Νέα τροπή παίρνουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη, ο οποίος εξαφανίστηκε στο Μεσολόγγι. Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» οι έρευνες πλέον επικεντρώνονται σε μια αρκετά μεγάλη περιοχή στον ποταμό Εύηνο κοντά στο Ευηνοχώρι.

Κι αυτό γιατί οι αρχές έχουν στα χέρια τους νέο βίντεο, στο οποίο φαίνεται το όχημα του 51χρονου, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που είδε τον 31χρονο. Το σημείο, όπου εντοπίζεται το αυτοκίνητο του κρεοπώλη βρίσκεται σε απόσταση περίπου 40 λεπτών από το σπίτι του αγνοούμενου. Οι αρχές εκτιμούν ότι αν έχει συμβεί κάτι στη συγκεκριμένη περιοχή, δικαιολογεί το χρονικό διάστημα που έκανε ο 51χρονος να επιστρέψει στο σπίτι του το βράδυ της εξαφάνισης του Μπάμπη.

Ωστόσο, οι έρευνες είναι εξαιρετικά δύσκολες, αφού η συγκεκριμένη περιοχή είναι βαλτώδης και δυσπρόσιτη.

Μεσολόγγι: «Ο αδερφός μου δεν θα εξαφανιζόταν ποτέ από τη μητέρα μου, δεν θα της το έκανε ποτέ», λέει η αδελφή του
Η οικογένεια του 30χρονου Μπάμπη βιώνει ώρες αγωνίας, καθώς όλες τους οι ελπίδες αρχίζουν και λιγοστεύουν. Όπως αναφέρει στο MEGA η αδερφή του αγνοούμενου, η οικογένεια περιμένει να μάθει εάν όντως υπάρχει τρίτο άτομο που θα μπορούσε να δώσει λύση στον άλυτο γρίφο της εξαφάνισης.

Παράλληλα κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την υπόθεση να μιλήσει. «Πιστεύω ότι τα δανεικά χρήματα ήταν που τον σκότωσαν. Δεν ξέρω αν φοβόταν κάτι και είχε μαζί την καραμπίνα. Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν κάτι. Όχι απαραίτητα ότι εμπλέκονται αλλά ότι έχουν κάτι ακούσει. Και χθες κάτι άκουσα, για ένα ηχητικό ντοκουμέντο και έψαχνα όλη τη μέρα ποιος το έχει αυτό το ηχητικό. Όλα συζητιούνται εδώ. Όλα μαθαίνονται. Ζητάω όποιος γνωρίζει, να μιλήσει. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν θα σου συμβεί και εσένα κάτι αντίστοιχο. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί έστω η σορός του αδερφού μου» είπε η αδερφή του 31χρονου, Χριστίνα.

Όπως ανέφερε η ίδια, όταν ο Μπάμπης βρισκόταν επισκεπτόταν το Μεσολόγγι – για ένα μικρό χρονικό διάστημα, όπως ισχυρίζεται η αδερφή του – πήγαινε συχνά για καφέ ή για κυνήγι με έναν κοινό γνωστό του 50χρονου κρεοπώλη.

Πού στρέφονται οι αρχές
Στη μάχη για τον εντοπισμό του Μπάμπη έχουν ριχθεί και άλλοι εθελοντές από την Αθήνα με δύο ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους. Την ίδια στιγμή, Πυροσβέστες, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ και δύτες, συνεχίζουν να σαρώνουν την περιοχή από το παλαιό αεροδρόμιο του Μεσολογγίου μέχρι και τον κάμπο του Ευηνοχωρίου καθώς εκεί ήταν τα τελευταία στίγματα του κινητού τηλεφώνου του Μπάμπη, ενώ πάνω από τη λιμνοθάλασσα πέταξαν και drone.

Τέλος σε ό,τι αφορά τις κινήσεις της αστυνομίας από τα δεδομένα που ανακτήθηκαν προκύπτει πως μετά τη συνάντηση με τον 31χρονο, ο κρεοπώλης επικοινώνησε με διάφορα άτομα προτού του πάρουν το κινητό του οι Αρχές.

Σημαντικό για την εξέλιξη της έρευνας θεωρείται ο εντοπισμός αυτών των ατόμων, γιατί μπορεί μέχρι τότε να θυμόταν τι έκανε την κρίσιμη μία ώρα μετά την εξαφάνιση του νεαρού και να το έχει πει κάπου, αφού μέχρι τώρα λέει ότι δεν μπορεί να απαντήσει γιατί έχει κενά μνήμης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα