Γιώργος ο Λακκούβας: Περιφερειάρχη έστειλε σε ΕΔΕ αστυνομικούς που έκλεισαν λακκούβα

Γιώργος ο Λακκούβας: Περιφερειάρχη έστειλε σε ΕΔΕ αστυνομικούς που έκλεισαν λακκούβα

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε εις βάρος δύο αστυνομικών της Τροχαίας, οι οποίοι μπάζωσαν, αυτοβούλως, λακκούβα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Κω – Χωρίων με τσιμέντο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Τροχαίας ενημέρωσαν για την επικινδυνότητα στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς αρκετοί οδηγοί είχαν υποστεί ζημιές στα οχήματά τους ενώ είχαν προκληθεί και ατυχήματα.

Μετά από δεκάδες παράπονα πολιτών και αφού η λακκούβα παρέμενε ανοιχτή, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να αναλάβουν δράση. Χρησιμοποίησαν τσιμέντο και έκλεισαν τη συγκεκριμένη τρύπα επί του οδοστρώματος.

Με παρέμβασή του ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, καυτηρίασε την στάση των αστυνομικών, αναρωτώμενος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε κείμενό του εάν «μία πράξη ‘αυτοδικίας’, μπορεί ποτέ να είναι μία πράξη ευθύνης».

«Ο Γιώργος ο… Λακκούβας»
Μιλώντας για το θέμα, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας, τόνισε:

«Αλγεινή εντύπωση στους αστυνομικούς προκάλεσε ένα κείμενο που ανήρτησε ο ανεκδιήγητος περιφερειάρχης ο οποίος κατακεραύνωνε ή προσπαθούσε κατά τη δική του άποψη να κατακεραυνώσει αστυνομικούς διότι έδωσαν σε μια υπόθεση λύση μόνοι τους. Τι αυτοδικία είπε, τι ανοησίες έγραψε, που του έδωσαν παρατσούκλι ο ‘Γιώργος ο Λακκούβας’».

«Θα έπρεπε να ντρέπεται», κατέληξε ο κ. Μπαλάσκας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

v-cyezl2ij4741

Δείτε ακόμα