Μεσολόγγι: Στο μικροσκόπιο οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Μπάμπη – Προσπάθεια ανάκτησης στοιχείων από το κινητό του

Μεσολόγγι: Στο μικροσκόπιο οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Μπάμπη – Προσπάθεια ανάκτησης στοιχείων από το κινητό του

Άφαντο παραμένει το κινητό του 31χρονου Μπάμπη, ο οποίος αγνοείται εδώ και επτά ημέρες στο Μεσολόγγι με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να συνεχίζονται και την αγωνία να έχει χτυπήσει «κόκκινο».

Μπορεί το τηλέφωνο του 50χρονου να έχει μπει στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας, η οποία έχει καταφέρει να ανακτήσει δεδομένα που έχουν διαγραφεί. Ήδη έχουν ανακτηθεί συνομιλίες των δύο ανδρών στα social media που «καίνε» τον κρεοπώλη καθώς είχαν έντονο διάλογο για τα 17.000 ευρώ που είχε δανείσει στον τελευταίο ο Μπάμπης και τα ζητούσε πίσω σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

 Μάλιστα, ο κρεοπώλης  είχε σβήσει αυτές τις συνομιλίες. Επιπλέον, σύμφωνα με την αστυνομία, ο κρεοπώλης φαίνεται να είχε αφήσει στο σπίτι του το κινητό του πριν συναντηθεί με τον 31χρονο.

Μεσολόγγι: Το ανατρεπτικό σενάριο για την εξαφάνιση του 31χρονου – «Κάτι κάναμε στο αυτοκίνητο» φέρεται να είπε ο κρεοπώλης

Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε επιχείρηση ανάκτησης δεδομένων από το τηλέφωνο του 31χρονου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται έλεγχος και των τραπεζικών λογαριασμών του. Αυτό που θέλουν να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί είναι εάν ο Μπάμπης είχε συναλλαγές και με άλλους που μπορεί να του χρωστούσαν λεφτά ή όχι. Βέβαια αυτές οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες.

 
Κάμερα «έπιασε» τον κρεοπώλη
Κάμερες ασφαλείας μίνι μαρκετ της περιοχής, την ημέρα που εξαφανίστηκε ο 30χρονος, έχουν καταγράψει τον κρεοπώλη να ψωνίζει από το κατάστημα.

 Οι Αρχές εξετάζουν εάν το βίντεο έχει καταγραφεί σε ώρα, κατά την οποία ο 50χρονος έχει καταθέσει πως βρισκόταν στο σπίτι του. Σύμφωνα με την οικογένεια του αγνοούμενου, ο κρεοπώλης έχει ήδη πέσει σε αρκετές αντιφάσεις.

«Το τι έχει πει ο συγκεκριμένος για εκείνη την νύχτα και το τι έχουν δει οι αρχές από κάμερες είναι τελείως διαφορετικά», είπε η αδελφή του.

Η διαδρομή
Η διαδρομή του 50χρονου μελετάται διεξοδικά από τους αστυνομικούς.

Στις 20:20 το βράδυ στις 4ης Ιανουάριου, ο κρεοπώλης παρέλαβε τον αγνοούμενο από το σπίτι του, στον οικισμό του Αγίου Θωμά στο Μεσολόγγι και όπως είπε, τον άφησε 10 λεπτά αργότερα στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στη παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

Στις 20:40 από κάμερα της Ιόνιας Οδού φαίνεται το αυτοκίνητο του 50χρονου να κινείται στην παλιά εθνική οδό προς Ευηνοχώρι.

Δέκα λεπτά αργότερα το όχημα βγαίνει από τον εθνικό δρόμο και κινείται προς αγροτική περιοχή.

Στις 21.10 το τζιπ του κρεοπώλη επιστρέφει προς το Μεσολόγγι και στις 21:30 ο 50χρονος επιστρέφει στο σπίτι του, αν και η απόσταση με αυτοκίνητο ήταν μόλις 7 λεπτά.

Tο κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ασφαλείας Αττικής βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο Μεσολόγγι δίνοντας νέα βαρύτητα στις έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου.

Στο εσωτερικό του οχήματος του κρεοπώλη δεν εντοπίστηκαν ίχνη αίματος, όμως, η έρευνα στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών δεν έχει τελειώσει με τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά τις Αρχές που αναζητούν λύση στο μυστήριο του θρίλερ της εξαφάνισης του 1χρονου Μπάμπη.

Με drones, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και με μικρά αεροσκάφη οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν ένα ίχνος του Μπάμπη Κούτσικου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα