Αγία Παρασκευή: Είπαν ότι εάν ανοίξει το στόμα του θα τον σκοτώσουν, δηλώνει ο πατέρας του 14χρονου

Αγία Παρασκευή: Είπαν ότι εάν ανοίξει το στόμα του θα τον σκοτώσουν, δηλώνει ο πατέρας του 14χρονου

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 14χρονος στα χέρια συνομιλήκων του στην Αγία Παρασκευή. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 14χρονος βγήκε από το σπίτι του για να πάει βόλτα τον σκύλο του. Συνομήλικοί του, τον βρήκαν, τον χτύπησαν και τον εξευτέλισαν, τραβώντας μάλιστα βίντεο το οποίο έστειλαν σε παιδιά του σχολείου του και της ευρύτερης περιοχής.

Στη συνέχεια οι ανήλικοι τον ανάγκασαν να βγάλει τα παπούτσια του και να τους ακολουθήσει ξυπόλητος στον δρόμο για να του δώσουν πίσω τον σκύλο του.

«Εκκρεμεί απειλή θανάτου στον γιο μου»
Μιλώντας στο Live News ο πατέρας του 14χρονου δήλωσε πως ο γιος του βρίσκεται ακόμα σε σοκ, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα δει κάποιον ψυχολόγο, ώστε να κριθεί εάν είναι σε θέση να επιστρέψει στο σχολείο του.

«Το παιδί είναι σε μία κατάσταση σοκ. Αυτή τη στιγμή νιώθει ότι εκκρεμεί εις βάρος του απειλή δολοφονίας. Στο παιδί είπαν πως εάν ανοίξει το στόμα του θα τον σκοτώσουν. Το παιδί δεν μπορούσε να μας πει τι έγινε όταν ήρθε αιμόφυρτο, ξυπόλητο και κλαίγοντας» συγκλονίζει.

«Πρώτα θα το κατσάδιαζα και μετά θα έπαιρνα έναν δικηγόρο να του εξηγήσει τι άσχημα πράγματα είναι αυτά που κάνει. Μετά θα το πήγαινα στην αστυνομία, πρώτα απ’ όλα να κάνουμε την άρση της απειλής θανάτου στο άλλο παιδάκι» είπε για το πώς θα αντιδρούσε αν το παιδί του ήταν ο θύτης,

«Αυτή τη στιγμή εκκρεμεί απειλή θανάτου στον γιο μου. Ο γιος μου ξέρει αυτή τη στιγμή ότι κάποιος απειλεί τη ζωή του» επανέλαβε συγκλονισμένος ο πατέρας του 14χρονου..

Σημειώνεται πως τόσο οι ανήλικοι δράστες όσο και οι γονείς τους είναι άφαντοι και δεν έχουν εντοπιστεί από τις Αρχές.

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα