Θλίψη για τον 32χρονο αστυνομικό: Θα τον πάντρευε ο κουμπάρος του σε λίγο καιρό - Το προφίλ του Νορβηγού

Θλίψη για τον 32χρονο αστυνομικό: Θα τον πάντρευε ο κουμπάρος του σε λίγο καιρό - Το προφίλ του Νορβηγού

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο «φως» για το έγκλημα – σοκ σε μπυραρία της Θεσσαλονίκης, με θύμα έναν 32χρονο αστυνομικό, ο οποίος βρισκόταν στο μαγαζί εκτός υπηρεσίας.

 Ο 32χρονος μαζί με τον μέλλοντα κουμπάρο του, ο οποίος θα τον πάντρευε σε λίγο καιρό, είχαν επισκεφτεί την μπυραρία τα ξημερώματα της Πέμπτης λίγο πριν κλείσει το μαγαζί. Οι δύο άνδρες διασκέδαζαν αλλού νωρίτερα.

Στο ίδιο μαγαζί βρισκόταν και ο 44χρονος Νορβηγός, ο οποίος για ασήμαντη αφορμή, αφαίρεσε τη ζωή του αστυνομικού με δύο μαχαιριές.

Ο κουμπάρος του 32χρονου, γλίτωσε από τη μανία του Νορβηγού, ωστόσο νοσηλεύεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός είχε πάρει μετάθεση στη Θεσσαλονίκη το 2020, έχοντας υπηρετήσει για πολλά χρόνια στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Αθήνας. Άνθρωποι που τον γνώριζαν μιλούν για ένα εξαιρετικό παιδί και πολύ καλό στη δουλειά του.

Τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στο τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων στη Θεσσαλονίκη.

Το προφίλ του 44χρονου Νορβηγού
Ο 44χρονος δράστης της δολοφονίας ήταν γνωστός στη γειτονιά που βρίσκεται το μπαρ και είχε προκαλέσει στο παρελθόν προβλήματα. Βρισκόταν στην Ελλάδα τα τελευταία 9 χρόνια και είχε προβλήματα αλκοολισμού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως για αρκετή ώρα μετά τη δολοφονία ο 44χρονος δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση για όσα έγιναν. Αναφορικά με το μαχαίρι, με το οποίο επιτέθηκε στον αστυνομικό, φαίνεται πως το είχε πάνω του και δεν το πήρε από το μπαρ. 
Πρόκειται για έναν ψηλό, μελαχρινό άνδρα με τατουάζ, όπως αναφέρουν μαρτυρίες.

Λευκά λουλούδια για τον νεκρό αστυνομικό
Έξω από το μαγαζί συνάδελφοι και φίλοι έχουν αφήσει ένα μπουκέτο με λευκά λουλούδια στη μνήμητου αστυνομικού. Κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν σοκαρισμένοι για το περιστατικό, λέγοντας πως ποτέ στο παρελθόν δεν έχει γίνει κάτι παρόμοιο στο συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης.

«Μαχαιρώθηκε, στην προσπάθεια του να βοηθήσει τον κουμπάρο του. Ποτέ ξανά δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο εδώ», αναφέρει περίοικος.

 Δεύτερος κάτοικος της περιοχής, εκφράζει ανησυχία για τα ολοένα και αυξανόμενα περιστατικά με θύματα αστυνομικούς. «Σκοτώνονται νέα παιδιά, κλείνουν σπίτια. Πρέπει να σταματήσει αυτό», αναφέρει.

Το χρονικό της δολοφονίας
Ήταν λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα όταν ο 44χρονος Νορβηγός μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 32χρονο αστυνομικό την ώρα που διασκέδαζαν μέσα σε μπυραρία. Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ δίπλα ακριβώς από το μπαρ άκουσαν φωνές και κατευθύνθηκαν προς το σημείο, συλλαμβάνοντας τον 44χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νορβηγός ήταν μεθυσμένος και προκαλούσε για αρκετή ώρα προβλήματα στο μαγαζί.

Ακριβώς δίπλα του κάθονταν ο αστυνομικός και ο κουμπάρος του. Κάποια στιγμή άνθρωπος από το μαγαζί, περίπου στις 5.00 τα ξημερώματα, ζήτησε τη βοήθειά τους για να τον βγάλουν ευγενικά έξω. «Βοηθήστε με να τον βγάλουμε έξω», φέρεται να τους είπε.

Ο αστυνομικός και ο κουμπάρος του προσφέρθηκαν να βοηθήσουν -καθώς και οι ίδιοι είχαν διαπιστώσει το πρόβλημα και ενοχλούνταν από τον Νορβηγό- και πλησίασαν τον 44χρονο , ο οποίος όταν κατάλαβε ότι θα πρέπει να αποχωρήσει από το μαγαζί αντέδρασε. Έβγαλε ξαφνικά ένα μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα τον αστυνομικό στην πλάτη και στο στήθος.

Ο 32χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και υπέκυψε στα τραύματά του.

 
Εντός της ημέρας ή αύριο, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα