Γκάζι: Βαρύ το ποινικό παρελθόν του 33χρονου συνεπιβάτη του πιστολέρο

Γκάζι: Βαρύ το ποινικό παρελθόν του 33χρονου συνεπιβάτη του πιστολέρο

Ένα από τα κύρια σενάρια που εξετάζονται είναι η επίθεση στο Γκάζι να σχετίζεται με συμμορία Αλβανών που έχει ως ορμητήριο κλαμπ της περιοχής των Σεπολίων, τα μέλη της οποίας είχαν κατηγορηθεί προ μερικών μηνών για τη δολοφονία ιδιώτη σε μαγαζί της Βορειοανατολικής Αττικής.

Το δραματικό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν μία παρέα Κρητικών που βρισκόταν έξω από γνωστό κλαμπ διαπληκτίστηκε με δύο άτομα που κατέβηκαν από το πολυτελές τζιπ. Οπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, ένας από την παρέα των Κρητικών σπρώχνει ελαφρά έναν από τους δύο δράστες, αυτός βγάζει αμέσως όπλο και πυροβολεί τους τρεις νεαρούς στο κεφάλι. Ακολούθως φαίνεται να γνέφει στον φίλο του προκειμένου να απομακρυνθούν από το σημείο.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. εστιάστηκε στον εντοπισμό του οδηγού του εν λόγω τζιπ από την εταιρεία μίσθωσης που φαίνεται να ανήκει σε άτομο με ποινικό παρελθόν, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί.

Ο ένας εκ των δραστών συνελήφθη, και ο δεύτερος – που είναι ο θύτης που πυροβόλησε τον 33χρονο – αναζητείται ακόμα.

Ο 33χρονος αλλοδαπός δήλωσε ότι δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Ανέφερε ότι κατέβηκε και έριξε ένα χαστούκι στους Κρητικούς, δεν περίμενε όμως ότι ο φίλος του θα βγάλει όπλο να πυροβολήσει.

Η συνήγορος του συλληφθέντα έκανε λόγο για ένα παιδί που δεν έχει εμπλοκή με σκληρή παραβατικότητα, ωστόσο όταν ήταν ανήλικος είχε καταδικαστεί για «μικροεγκλήματα».

Ο 33χρονος συνελήφθη και σύμφωνα με τη συνήγορό του, είχε σκοπό να παραδοθεί.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ο 33χρονος συνδέεται με πολλές υποθέσεις και έχει αρκετές κατηγορίες σε βάρος του, για διακίνηση ναρκωτικών, διακίνηση μεταναστών, στο ΑΤ Χαλανδρίου για διάφορες κλοπές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα