Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη – Νέες μαρτυρίες

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη – Νέες μαρτυρίες

Απολογείται σήμερα ο ιδιοκτήτης των τριών σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη το μεσημέρι της Κυριακής, την ώρα που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.
Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη σε βάρους του 37χρονου ιδιοκτήτη των τριών σκύλων. Η δίωξη που του απαγγέλθηκε είναι αυτή της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, πράξη για την οποία καλείται να απολογηθεί.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του περιλαμβάνει μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες τα τρία μεγαλόσωμα ζώα (τσοπανόσκυλα) είχαν βγει και κατά το παρελθόν από την περίφραξη της οικίας του 37χρονου.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται ότι τα σκυλιά άνοιξαν μία μικρή τρύπα στον συρμάτινο φράχτη, περίπου 30 εκατοστών, απ’ όπου διέφυγαν, χωρίς να αντιληφθεί κάτι ο ίδιος, κάτι που αναμένεται να καταθέσει και σήμερα.

«Τα είδα να κυκλοφορούν ελεύθερα εκείνη την ημέρα»
Την ίδια στιγμή, πληθαίνουν οι μαρτυρίες για τα σκυλιά που κατασπάραξαν την 50χρονη Ελισσάβετ στην αυλή του σπιτιού της. Κάτοικος της περιοχής καταγγέλλει ότι τα σκυλιά περιφέρονταν ελεύθερα και μάλιστα σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το σπίτι του ιδιοκτήτη.

Όπως υποστηρίζει ο Γιώργος Γρηγορομιχελάκης μιλώντας στο MEGA, πριν από έναν μήνα τα σκυλιά αυτά δάγκωσαν έναν άλλον κάτοικο της περιοχής.

«Πέντε φορές μέσα σε ένα μήνα τα είδα κοντά στο μαγαζί μου, ορμούσαν σε γάτες και την ημέρα που πέθανε η 50χρονη τα είδα δύο ώρες πριν να κυκλοφορούν ελεύθερα».

Ερωτηθείς αν είχαν γίνει ποτέ υποδείξεις ή συστάσεις στον 37χρονο για τα σκυλιά του, ο κ. Γρηγορομιχελάκης λέει ότι δεν ήξεραν σε ποιον ανήκουν και «θεωρούσαμε ότι έφευγαν από κάποιο μαντρί».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα