Βόλος: Άγριο bullying – Έγδυσαν και έπαιζαν τρίλιζα στα οπίσθια μαθητή δημοτικού

Βόλος: Άγριο bullying – Έγδυσαν και έπαιζαν τρίλιζα στα οπίσθια μαθητή δημοτικού

Αλλο ένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε αυτή τη φορά στον Βόλο. Εις βάρος μάλιστα ενός μαθητή ηλικίας 7 ετών.

 Σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας του επτάχρονου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας μεγαλύτερος σε ηλικία συμμαθητής του, στο σχολείο τον έγδυσε και χρησιμοποίησε τα οπίσθιά του ως… πίνακα για να παίξει τρίλιζα!

 Τον εφιάλτη που ζει το επτάχρονο παιδάκι αποκάλυψε, όταν χθες το πρωί η μητέρα του επιχείρησε να του αλλάξει ρούχα για να τον πάει στο πάρκο. «Ξαφνικά το παιδί έβαλε τα κλάματα και γενικά τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες δεν ήθελε να σηκώνεται και να πηγαίνει στο σχολείο», περιγράφει η σοκαρισμένη μητέρα.

Όταν ξέντυσε το παιδί της είδε στα οπίσθιά του γραμμένα με μαρκαδόρο τα «Χ» και «Ο» που χρησιμοποιούνται για το παιχνίδι τρίλιζα.

Ο μικρός που περιέγραψε τον εφιάλτη που ζει στα διαλείμματα στο σχολείο από συμμαθητή του σε μεγαλύτερη τάξη, αποκάλυψε ότι η χθεσινή δεν ήταν η πρώτη φορά, σύμφωνα με τον Ταχυδρόμο του Βόλου.

«Από τα σπρωξίματα και τα χτυπήματα φτάσαμε στο σημείο να τον γδύσει και να παίξει τρίλιζα» λέει η μητέρα, η οποία πρόκειται σήμερα να έχει συνάντηση με τη διευθύντρια του σχολείου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα