Θεσσαλονίκη: Άγρια σκυλιά κατασπάραξαν 50χρονη μπροστά στα μάτια των παιδιών της

Θεσσαλονίκη: Άγρια σκυλιά κατασπάραξαν 50χρονη μπροστά στα μάτια των παιδιών της

Συγκλονισμένη είναι η χώρα από τον μαρτυρικό θάνατο μιας 50χρονης μητέρας δύο παιδιών, η οποία δέχτηκε άγρια επίθεση από τρία τσοπανόσκυλα μέσα στον κήπο του σπιτιού της. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας διαπίστωσε δεκάδες δαγκωματιές που επέφεραν και τον θάνατό της.
Έχασε τη ζωή της βίαια και αναπάντεχα, στον κήπο της, εκεί όπου ένιωθε την απόλυτη ασφάλεια. Η 50χρονη Ελισάβετ, μητέρα 2 παιδιών, αγαπούσε τα ζώα και τους ανθρώπους και το αποδείκνυε στην πράξη.

Το μεσημέρι της Κυριακής η Ελισάβετ φρόντιζε τα φυτά του κήπου όταν τρία μανιασμένα τσοπανόσκυλα εισέβαλαν και την κατασπάραξαν με δεκάδες δαγκωματιές σε όλο της το κορμί. Η γυναίκα προσπάθησε να ξεφύγει αλλά… μάταιος κόπος.

Ένας άνθρωπος μπορούσε να την σώσει. Ο κηπουρός που ήταν κοντά. Δυστυχώς, όμως, δεν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε λίγα μέτρα πιο δίπλα. Το πόρισμα του ιατροδικαστή σοκάρει. Δεκάδες δαγκωματιές σε όλο της το κορμί και πολλαπλά βίαια χτυπήματα. Μόνο στο ένα της χέρι έφερε πάνω από δέκα δαγκωματιές.

Κάτοικοι της Νεοχωρούδας καταγγέλλουν πως τα 3 σκυλιά είχαν δημιουργήσει προβλήματα και στο παρελθόν. Αυτή η φορά όμως ήταν η μοιραία.

Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των 3 σκύλων το χθες πρωί πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα, ο οποίος άλλαξε την κατηγορία από ανθρωποκτονία από αμέλεια σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Σήμερα φίλοι και συγγενείς θα πουν στη Νεοχωρούδα το τελευταίο αντίο στην άτυχη Ελισάβετ, ενώ ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων ζήτησε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο στον ιδιοκτήτη των σκυλιών. Τα σκυλιά τα έχει πάρει η Κτηνιατρική Υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα