Επεισόδια στου Ρέντη: Την πέσαμε στους μπάτσους και χτύπησα αστυνομικό, είπε ο 18χρονος χούλιγκαν

Επεισόδια στου Ρέντη: Την πέσαμε στους μπάτσους και χτύπησα αστυνομικό, είπε ο 18χρονος χούλιγκαν

«Έγινε χαμός έξω, την πέσαμε στους μπάτσους και εγώ χτύπησα αστυνομικό», φέρεται να είπε ο 18χρονος χούλιγκαν σε άλλους οπαδούς, όταν επέστρεψε εντός του γηπέδου «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, λίγα λεπτά αφού φέρεται να είχε λάβει μέρος στα επεισόδια και είχε τραυματίσει βαρύτατα τον 31χρονο αστυνομικό στη μηριαία αρτηρία.

H συγκεκριμένη ατάκα φέρεται να ήταν και εκείνη που σιγά – σιγά άνοιξε τον δρόμο, για να φτάσουν οι αξιωματικοί του τμήματος Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ, στον δράστη, να τον προσαγάγουν και να αποσπάσουν την ομολογία του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, άτομο το οποίο άκουσε την ομολογία του δράστη εντός του γηπέδου του Ολυμπιακού αποτέλεσε το πρόσωπο «κλειδί» για να βρεθεί ο δράστης.

Μετά τις εκατοντάδες προσαγωγές που έγιναν από την ΕΛ.ΑΣ το βράδυ της Πέμπτης, ενεργοποιήθηκε άμεσα το δίκτυο πληροφοριοδοτών και κάποιοι από αυτούς έδειξαν τον δράστη, ο οποίος λίγη ώρα αφότου πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ, ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο OPEN, δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι επιτέθηκε κατά της διμοιρίας με μία ομάδα 25 ατόμων, ενώ υποστήριξε ότι έλαβε εντολές από μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο με fullface. Σύμφωνα με την ομολογία του, το πρόσωπο αυτό τους έδωσε ναυτικές φωτοβολίδες, μολότοφ, πέτρες και ξύλα, καθώς και την εντολή για επίθεση.

Ο 18χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι αυτό το πρόσωπο τού έδειξε πώς ακριβώς να χρησιμοποιεί τις ναυτικές φωτοβολίδες, όπως και έκανε.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα