Πειραιάς: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Πειραιάς: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του, άναψε χθες το βράδυ, το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, ο Πειραιάς. Το δέντρο έχει ύψος 16 μέτρα και έχει στολιστεί με περισσότερα από 150 χιλιάδες λαμπιόνια.

Η αντιστροφή μέτρηση ξεκίνησε και το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου στο Δημοτικό Θέατρο στον Πειραιά είναι γεγονός.

Ο ουρανός φωτίζεται και το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας υποδέχεται την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου.

«Νομίζω ότι είναι ημέρες γιορτινές ημέρες που πρέπει να γιορτάζουμε και λίγο να φωτίζουμε τις πόλεις μας να υπάρχει μία εξωστρέφεια και νομίζω όλα αυτά τα έχουμε κάνει σε ένα αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο θέλω να πιστεύω θα το χαρούν και οι δημότες», είπε ο δήμαρχος του Πειραιά.

Το χριστουγεννιάτικό δένδρο που έχει ύψος 16 μέτρα και πάνω του πάνω 150.000 λαμπιόνια τύπου led και μεταφέρθηκε στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας από τον Ταξίαρχη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα με ζωντανή μουσική από τον ραδιοφωνικό σταθμό «My Radio 104,6» ενώ δίπλα από δένδρο στήθηκε μία σκηνή και με παρουσιάστρια τη μοναδική Ρούλα κορόμηλα.

«Δίνει μία χαρά μια ελπίδα μία αισιοδοξία όλο αυτό το φαντασμαγορικό θα έλεγα θέαμα και μάλιστα είναι ένα έθιμο πολύ ισχυρό και πολύ δυνατό το να ανάβουμε τα δένδρα από μικρά παιδάκια περιμέναμε όλοι εκείνη την στιγμή που θα βάλουμε τα λαμπιόνια και θα φωτιστούν όλα και νομίζω αυτές οι εκδηλώσεις αυτή την περίοδο ψήγματα αισιοδοξίας και χαράς στον κόσμο».

Η εορταστική εκδήλωση έκλεισε με μία μεγάλη συναυλία  από τον Πάνο Κιάμο.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα