Αράχωβα: Θέμα χρόνου η σύλληψη του βασανιστή του χάσκι - Πίσω από κεντρική ταβέρνα η κακοποίηση

Αράχωβα: Θέμα χρόνου η σύλληψη του βασανιστή του χάσκι - Πίσω από κεντρική ταβέρνα η κακοποίηση

Οι αρχές έχουν εντοπίσει πού συνέβη η άγρια κακοποίηση του χάσκι στην Αράχωβα που έχει προκαλέσει κοινωνική κατακραυγή, την ώρα που υπάρχουν καταγγελίες για συγκάλυψη και «ομερτά» από την τοπική κοινωνία.

Πηγές από την αστυνομία αναφέρουν στο iEidiseis ότι το βάναυσο περιστατικό που οδήγησε και τον Όλιβερ στον θάνατο, έγινε πίσω από κεντρική ταβέρνα της περιοχής, με το που τελειώνει η Αράχωβα, στον δρόμο προς το Λιβάδι.

Αστυνομικές πηγές εκτιμούν πως είναι πλέον θέμα χρόνου για να συλληφθεί ο δράστης, ενώ και ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά και η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη, παίρνουν ξεκάθαρα θέση υπέρ «κυρώσεων» στην Αράχωβα εάν δεν αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

Οργή για την «ομερτά» - Πληροφορίες ότι ξήλωσαν ακόμα και κάμερες
Η πρωτοφανής αγριότητα που υπέστη ο Όλιβερ οδήγησε την αρμόδια αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα, να παρέμβει, διατάσσοντας τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας, για τον εντοπισμό του δράστη και την παραπομπή του στην Εισαγγελία Λειβαδιάς.

Μιλώντας στο MEGA πάντως, η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κατά της κακοποίησης ζώων, Μαρία Πουλτίδου, σχολίασε:

«Η ομερτά που επικρατεί είναι απίστευτη. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας εγκληματίας κυκλοφορεί ανάμεσά τους και σφυρίζουν αδιάφορα, σαν να μη συμβαίνει τίποτα».
Νέες πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, ενδεχομένως να έχει καταστραφεί υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονταν σε μαγαζί που γειτνίαζε με το σπίτι του ιδιοκτήτη του Όλιβερ, καθώς μέσα σε ένα με δύο βράδια ξηλώθηκαν οι κάμερες.

Άδωνις Γεωργιάδης: Η Αράχωβα θα πληρώσει βαρύ τίμημα ως προορισμός σε υπόνοια συγκάλυψης
Καμπανάκι προς τους κατοίκους της Αράχωβας με φόντο το σοκαριστική υπόθεση της άγριας κακοποίησης και του βιασμού του χάσκι έστειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναλυτικότερα, ο υπουργός Εργασίας χαρακτήρισε το έγκλημα ως «σοκαριστικά απάνθρωπο» και κάλεσε την τοπική κοινωνία της Αράχωβας να βοηθήσει τις Αρχές για τη σύλληψη του δράστη, μέσω του Χ (πρώην Twitter),

 
Μάλιστα, ο ίδιος προειδοποίησε τους Αραχωβίτες ότι «εάν στην Κοινωνία μας υπάρξει η υπόνοια της συγκάλυψης η Αράχοβα θα πληρώσει βαρύ τίμημα ως προορισμός».

«Το έγκλημα αυτό είναι σοκαριστικά απάνθρωπο. Η τοπική Κοινωνία της Αράχοβας οφείλει να συνδράμει τις Αρχές για να συλληφθεί ο δράστης ή οι δράστες αυτού. Εάν στην Κοινωνία μας υπάρξει η υπόνοια της συγκάλυψης η Αράχοβα θα πληρώσει βαρύ τίμημα ως προορισμός», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη:

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα