Κούγιας στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου: Εγώ είμαι ο Θεός της ως συνήγορός της, τώρα θα κάνει ό,τι της πω εγώ

Κούγιας στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου: Εγώ είμαι ο Θεός της ως συνήγορός της, τώρα θα κάνει ό,τι της πω εγώ

Σε νέα διακοπή προχώρησε το δικαστήριο στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου καθώς ο Αλέξης Κούγιας, μόλις ανέβηκαν στην έδρα οι δικαστές, ζήτησε και άλλο χρόνο για να ετοιμάσει την αίτηση εξαίρεσης της προέδρου.

«Εμείς σας δώσαμε το χρόνο, όταν την ετοιμάσετε να τη καταθέσετε, να ξεκινήσει η απολογία της» απάντησε η πρόεδρος με τον Αλέξη Κούγια να αντιδρά λέγοντας: «Της απαγορεύω να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτησή σας, δεν απολογείται υποβάλλει αίτηση εξαίρεσής σας. Εγώ είμαι ο Θεός της ως συνήγορός της, τώρα θα κάνει ό,τι της πω εγώ. Θέλω χρόνο».

«Τα 20 λεπτά που μας ζητήσατε για να ετοιμαστείτε έχουν περάσει. Δε γίνεται το δικαστήριο να ανεβοκατεβαίνει για να ετοιμάσετε εσείς την αίτηση. Θα έπρεπε να είστε έτοιμος. Σας δίνω ακόμη δέκα λεπτά, δεν μπορώ να σας δώσω άλλο χρόνο» είπε η πρόεδρος και η διαδικασία διεκόπη και πάλι.

Τι είχε προηγηθεί
Σημειώνεται πως με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, ο Αλέξης Κούγιας είχε ζητήσει ξανά διακοπή, προκειμένου να καταθέσει γραπτώς αίτηση εξαίρεσης στο πρόσωπο της προέδρου.

«Θέλω 20 λεπτά διότι δεν πρόλαβα, ήμουν στη Μυτιλήνη χθες και τη Δευτέρα είχα ένα προσωπικό θέμα. Επειδή είναι σοβαρό θέμα και θέλω να αναπτύξω το θέμα αυτό» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Η πρόεδρος ανακοίνωσε ότι το δικαστήριο θα διακόψει για δέκα λεπτά, με τον Αλέξη Κούγια αμέσως μετά να σχολιάζει ότι «δεν μπορεί ένα τόσο σοβαρό θέμα να γίνεται με χρονοδιακόπτη».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα