Φαίη Μπακογιώργου: Χειροπέδες στη μητέρα, την αδερφή και την σπιτονοικοκυρά για τη δολοφονία της

Φαίη Μπακογιώργου: Χειροπέδες στη μητέρα, την αδερφή και την σπιτονοικοκυρά για τη δολοφονία της

Συγκλονιστική ανατροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης μητέρας τριών παιδιών, Φαίης Μπακογιώργου, η οποία ενώ κυοφορούσε είχε βρεθεί νεκρή και τυλιγμένη σε μια κουβέρτα στην Κυψέλη τον Οκτώβριο του 2021.

Η αστυνομία συνέλαβε εχθές Τετάρτη τη μητέρα, τη αδελφή αλλά και τη γυναίκα που τις φιλοξενούσε στο σπίτι της στην Κυψέλη, οι οποίες και κατηγορούνται για τον μαρτυρικό θάνατό της.

«Αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να πω πολλά. Δεν είμαι σε κατάσταση που να μπορώ να μιλήσω. Έκαναν αγώνα μεγάλο για το παιδί μου. Ο Θεός με λυπήθηκε και η δικαίωση ήρθε», είπε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

Πριν από λίγες ημέρες η κατηγορούμενη, πλέον, μητέρα της Φαίης, είχε μιλήσει στην εκπομπή LIVE NEWS και εμφανιζόταν συγκλονισμένη ακόμα από τον θάνατο της κόρης της.

Ο πατέρας της ήταν εκείνος που από την πρώτη στιγμή έλεγε πως η κόρη του είχε δολοφονηθεί. Το αρχικό πόρισμα του ιατροδικαστή μιλούσε για ισχαιμικό επεισόδιο.

Το καθημερινό μαρτύριο
Σύμφωνα με την αστυνομία αλλά και όσα είχε καταγγείλει ο πατέρας της, η 23χρονη ζούσε έναν συνεχόμενο Γολγοθά. Την ξυλοκοπούσαν, την εξέδιδαν και την ανάγκαζαν να την επαιτεί, ενώ έφθαναν στο σημείο να την σπρώχνουν πάνω σε κινούμενα αυτοκίνητα για να διεκδικούν αποζημιώσεις.

Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι όλα αυτά προέρχονταν από δικούς της ανθρώπους, τη μητέρα, την αδελφή αλλά και την σπιτονοικοκυρά της.

Η Φαίη είχε κάνει τρία παιδιά και ετοιμαζόταν να φέρει στη ζωή το τέταρτο, όταν βρήκε το μαρτυρικό θάνατο. Όταν ο πατέρας της είχε ζητήσει να του στείλουν φωτογραφίες, είχε αντικρύσει μία κοπέλα κακοποιημένη, χτυπημένη, με μώλωπες στα χέρια και στα πόδια, απόλυτα ενδεικτικές της καθημερινής κόλασης που ζούσε.

Και δεύτερη δολοφονία;
Στο σπίτι της 57χρονης όπου ζούσαν η Φαίη, η αδελφή της και η μητέρα της, διέμενε και μία ακόμη γυναίκα 69 ετών η οποία πέθανε έξι μήνες νωρίτερα από την 23χρονη.

Με βάση τις κατευθύνσεις που είχε δώσει η ίδια η σπιτονοικοκυρά, αντιμετώπιζε παθολογικά προβλήματα.

Η αστυνομία ωστόσο κατέληξε ότι είχε αντίστοιχη κακοποιητική συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα