Θεσσαλονίκη - Τροχαίο: Η πρώτη αντίδραση του οδηγού που λιποθύμησε - Τι λέτε ρε παιδιά;

Θεσσαλονίκη - Τροχαίο: Η πρώτη αντίδραση του οδηγού που λιποθύμησε - Τι λέτε ρε παιδιά;

Τι λέτε ρε παιδιά… Εγώ ξεκίνησα κανονικά το δρομολόγιό μου και μετά μου είπαν στο νοσοκομείο για το δυστύχημα» φέρεται να είπε σύμφωνα με το ThessToday.gr, ο οδηγός 45 ετών που έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη, το οποίο στη συνέχεια και έπειτα από «τρελή πορεία» σκότωσε μια γυναίκα και τραυμάτισε άλλους τρεις περαστικούς.

Ο οδηγός υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ οι Αρχές αναμένουν την κατάθεσή του. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός έχασε τις αισθήσεις του εν κινήσει. Το λεωφορείο διέγραψε τρελή πορεία, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα επί της Μοναστηρίου, παρέσυρε δύο οχήματα αλλά και το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε η άτυχη γυναίκα.

Σε ανακοίνωση του ο ΟΑΣΘ, επισημαίνει ότι η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Οργανισμού, «εκφράζουν την οδύνη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια» στην οικογένεια και τους οικείους της 40χρονης. «Η οικογένεια του ΟΑΣΘ εκφράζει επίσης τις θερμότερες ευχές της για ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα