Μαρούσι: Επτά άτομα απείλησαν και χτύπησαν συνομηλίκους τους – Τρόμος με τα αλλεπάλληλα περιστατικά βίας

Μαρούσι: Επτά άτομα απείλησαν και χτύπησαν συνομηλίκους τους – Τρόμος με τα αλλεπάλληλα περιστατικά βίας

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνουν τα βίαια επεισόδια στους δρόμους της Αθήνας.
Εχθές, έξω από σχολείο στο Μαρούσι, επτά άτομα πλησίασαν έναν 19χρονο και έναν 17χρονο, άρχισαν να τους απειλούν και στη συνέχεια τους χτύπησαν με αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νεαροί, μαζί με μία κοπέλα, βρίσκονταν σε πάρκο, κοντά σε Γυμνάσιο και Λύκειο της περιοχής. Εκεί, τους πλησίασαν επτά άτομα και άρχισαν να τους απειλούν, ενώ ακολούθησε ο ξυλοδαρμός τους.

Ο ένας από τους δράστες, με γκλοπ και ξύλα που είχε μαζί του, τραυμάτισε τον 19χρονο στο κεφάλι και τον 17χρονο στον αγκώνα.

Τα δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Διαβάστε ακόμα: Τζόκερ κλήρωση, Κυριακή 26 Οκτωβρίου: Οι τυχεροί αριθμοί

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα