Κακοκαιρία: Ποτάμια οι δρόμοι στην Πάτρα - Πολλά τηλεφωνήματα για αντλήσεις υδάτων και απεγκλωβισμούς

Κακοκαιρία: Ποτάμια οι δρόμοι στην Πάτρα - Πολλά τηλεφωνήματα για αντλήσεις υδάτων και απεγκλωβισμούς

Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στην Πάτρα εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης που πλήττει την περιοχή από νωρίς το απόγευμα. Η στάθμη του νερού είναι ιδιαίτερα υψηλή σε κεντρικούς δρόμου, όπως την ΄Οθωνος Αμαλίας, τη Αγυιά και την Ακτή Δυμαίων, δυσκολεύοντας τη διέλευση των οχημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, η Πυροσβεστική βρίσκεται επί ποδός και ήδη έχει δεχθεί πολλά τηλεφωνήματα για αντλήσεις νερού και για απεγκλωβισμούς πολιτών.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το meteo.gr τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν και βαθμιαία έως αύριο το μεσημέρι και να επεκταθούν στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Κατά τη διάρκεια της νύχτας έως τις πρωινές ώρες αύριο θα επηρεάσουν το Βόρειο Αιγαίο, την Εύβοια και τα υπόλοιπα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα.

Διακόπτονται τα δρομολόγια των τρένων
 

Σε πλήρη διακοπή των δρομολογίων του Προαστιακού Σιδηροδρόμου της Πάτρας προχώρησε η Hellenic Train ύστερα από σχετική εντολή του διαχειριστή υποδομής ΟΣΕ εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Νωρίτερα η εταιρία λειτουργίας του σιδηροδρόμου είχε ανακοινώσει την κατάργηση δύο δρομολογίων, των 13309 και 14300  (Αγίας Ανδρέας - Ρίο - Αγιος Ανδρέας) εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων στην υποδομή από τη σφοδρή καταιγίδα. Ωστόσο, στη συνέχεια δόθηκε εντολή για πλήρη αναστολή του συνόλου των δρομολογίων μέχρι νεωτέρας.

Καθυστερήσεις στην Αθήνα 
 

Στο μεταξύ καθυστερήσεις ανακοίνωσε και στον Προαστιακό της Αθήνας η Hellenic Train λόγω φωτιάς σε όχημα κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Ασπροπύργου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα