Κολωνός: Συνελήφθησαν 4 ανήλικοι για ληστεία με οπαδικά κίνητρα

Κολωνός: Συνελήφθησαν 4 ανήλικοι για ληστεία με οπαδικά κίνητρα

Ακόμη δεν έχουν περάσει 48 ώρες από τη σύλληψη 84 νεαρών, εκ των οποίων οι 60 τουλάχιστον ανήλικοι ετοιμάζονταν για μία αιματηρή οπαδική συμπλοκή, και η αστυνομία κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα νέο επεισόδιο οπαδικής βίας με ανήλικους δράστες.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές προχώρησαν στην σύλληψη τεσσάρων ανηλίκων ηλικίας από 11 έως 15 ετών που επιτέθηκαν και χτύπησαν συνομήλικούς τους στον Κολωνό ενώ έκαψαν μπλούζες που φορούσαν με το σήμα του Ατρόμητου Περιστερίου.

Οι δράστες επιτέθηκαν στην παρέα των 10 παιδιών, ενώ εκείνοι βρίσκονταν σε κατάστημα εστίασης επί της Λεωφόρου Κηφισού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες τους ζήτησαν να βγάλουν τις μπλούζες και να τις σκίσουν. Έπειτα άνοιξαν τα τσαντάκια τους και αφαίρεσαν χρήματα και μια κουκούλα full face, χτυπώντας παράλληλα τα θύματά τους. Το περιστατικό αντιλήφθηκαν άμεσα οι υπάλληλοι του καταστήματος και κάλεσαν την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο από τους δράστες, ηλικίας 13 και 11 ετών αντίστοιχα και στην κατοχή τους βρέθηκαν κάποια χρήματα που είχαν αφαιρέσει από έναν 14χρονο. Μετά από αναζητήσεις και αφού είχαν ταυτοποιηθεί, εντοπίστηκαν ένας 13χρονος και ένας 15χρονος, να κινούνται επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως και συνελήφθησαν.

Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και γονείς των δραστών με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων. Εξετάζεται ωστόσο το ενδεχόμενο οι ανήλικοι να έχουν πραγματοποιήσει και άλλες επιθέσεις με οπαδικά κίνητρα στην ίδια περιοχή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα