Γιάννης Βρούτσης: Κλειστό το ΟΑΚΑ όλο το 2024 - 57 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση

Γιάννης Βρούτσης: Κλειστό το ΟΑΚΑ όλο το 2024 - 57 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση

Ο υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ανακοίνωσε τη Δευτέρα (02/10) πως θα διατεθούν 57 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση του ΟΑΚΑ, μετά το κλείσιμο του Ολυμπιακού Σταδίου και του Ολυμπιακού Ποδηλατοδρομίου λόγω στατικής ανεπάρκειας των στεγάστρων Καλατράβα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε πως κατά 30% αυξάνονται οι μεταβιβάσεις του Υπουργείου Αθλητισμού, με βάση το προσχέδιο προϋπολογισμού για το 2024 που κατατέθηκε, σήμερα (02/10), στη Βουλή. «Έγιναν συνεννοήσεις, διευθετήσεις» με τους αθλητικούς συλλόγους, που φιλοξενούνταν μέχρι πρότινος στο ΟΑΚΑ.
«Ευελπιστούμε ότι μέσα στο 2024 τουλάχιστον θα ανοίξει το Ποδηλατοδρόμιο» ανέφερε, επίσης, ο κ. Βρούτσης. Όσον αφορά στο Ολυμπιακό Στάδιο, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της δεύτερης μελέτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) στα στέγαστρα Καλατράβα βρίσκεται η διοίκηση του ΟΑΚΑ.

Αναφορικά με τις ομάδες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, μεταξύ άλλων, που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, ο κ. Βρούτσης είπε: «Θα είμαι δίπλα τους». Μάλιστα, ο ίδιος επεσήμανε πως κατά 95% έχουν επιλυθεί τα σχετικά ζητήματα για τους αθλητικούς συλλόγους.

«Δεν χάνουμε ούτε ένα δευτερόλεπτο» ανέφερε ο Γιάννης Βρούτσης σε σχετική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας (02/10), επισημαίνοντας πως στόχος είναι το Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο να λειτουργήσει εντός του 2024.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα