Αγ. Παντελεήμονας: Η 45χρονη έγινε ασπίδα για τα παιδιά - "Μπήκα μπροστά τους και με πυροβόλησε, φώναζε ότι θα τα σκοτώσει"

Αγ. Παντελεήμονας: Η 45χρονη έγινε ασπίδα για τα παιδιά - "Μπήκα μπροστά τους και με πυροβόλησε, φώναζε ότι θα τα σκοτώσει"

Έναν νεκρό και μία τραυματία άφησε πίσω του ένας 74χρονος που πυροβόλησε ζευγάρι, μέσα στο σπίτι τους και μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους στον Άγιο Παντελεήμονα τα ξημερώματα.

Νέα στοιχεία προκύπτουν από την αστυνομική έρευνα για το αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς στον Άγιο Παντελεήμονα, με θύμα έναν 50χρονο που έπεσε νεκρός και τη 45χρονη σύζυγό του που νοσηλεύεται τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστης είναι ένας 74χρονος ο οποίος διέμενε στην ίδια πολυκατοικία, με μια οικογένεια Γεωργιανών, με τους οποίους είχε φιλικές σχέσεις.

Λίγο πριν από το αιματηρό περιστατικό είχαν βγει έξω και γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια της 12χρονης κόρης της οικογένειας.

Επέστρεψαν στα σπίτια τους και κάποια στιγμή, περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα ο 74χρονος επειδή νόμιζε ότι κάτι του έριξαν στο ποτό, πήγε στο διαμέρισμα του ζευγαριού. Σύμφωνα με πληροφορίες, φώναζε ότι κάτι του έριξαν στο ποτό με αποτέλεσμα να μη νιώθει καλά.

Κατά τη διάρκεια του καβγά πυροβόλησε τον πατέρα, ηλικίας 50 ετών και στη συνέχεια, επιχείρησε να επιτεθεί στη σύζυγό του φωνάζοντας ότι θα σκοτώσει και τα παιδιά.

Η γυναίκα, ηλικίας 45 ετών, μπήκε μπροστά για να προστέψει τα παιδιά με αποτέλεσμα να την πυροβολήσει στην ωμοπλάτη.

"Ήταν μεθυσμένος, έβγαλε το όπλο και έριξε εν ψυχρώ στον … (αναφέρει το όνομα του θύματος). Τον εκλιπαρούσα να σταματήσει γιατί στο σπιτι ήταν τα παιδιά. Με πυροβόλησε", φέρεται να είπε μεταξύ άλλων στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ.

Σημειώνεται πως όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης του 50χρονου και δύο φίλων της.

Ο 74χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα. Στους αστυνομικούς δεν μπορούσε να πει οτιδήποτε αφού ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μιλώντας στην ΕΡΤ1, γείτονας της οικογένειας ανέφερε αρχικά "ακούστηκαν ουρλιαχτά παιδιών και μιας γυναίκας και μετά αρκετοί πυροβολισμοί. Στη συνέχεια βγήκαν στον δρόμο τρία κοριτσάκια που έλεγαν ότι ο κύριος αυτός ήταν οικογενειακός φίλος και ήταν μαζί τους σε μια γιορτή και γύρισαν να συνεχίσουν το πάρτι στο σπίτι. Αυτός ο κύριος χτύπαγε το κουδούνι και ζητούσε τον λόγο τι του έβαλαν στο ποτό του και κάτι τέτοια".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα