Κακοκαιρία Elias: Στο στόχαστρο Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Σποράδες, Εύβοια – Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο

Κακοκαιρία Elias: Στο στόχαστρο Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Σποράδες, Εύβοια – Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο

«Καμπανάκι» για ένα πολύ δύσκολο 48ωρο με επικίνδυνα φαινόμενα χτυπά η ΕΜΥ με την επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου για την κακοκαιρία Elias. Σφοδρές βροχές, καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και κεραυνούς θα «σαρώσουν» τη χώρα σήμερα, Τετάρτη (27.09.23) και αύριο.

Στο στόχαστρο της κακοκαιρίας Elias θα βρεθούν πολλές περιοχές της χώρας, μεταξύ άλλων Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Σποράδες και Εύβοια, η οποία «σφυροκοπάται» ανελέητα από νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Πιο αναλυτικά, με βάση το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ που εκδόθηκε στις 25.09.23 και  επικαιροποιήθηκε:

Σήμερα ,Τετάρτη (27-09-2023) κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στη Στερεά (Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Φωκίδα και τα βορειότερα τμήματα της Βοιωτίας), τη Θεσσαλία (κυρίως ανατολική και νότια), τις Σποράδες και την Εύβοια (κεντρική και βόρεια).

Την Πέμπτη (28-09-2023) κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται έως τις πρωινές ώρες στη Μαγνησία, τις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως την κεντρική και βόρεια), τη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία.

Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα