Κλειστά σχολεία λόγω κακοκαιρίας - Δείτε τις περιοχές

Κλειστά σχολεία λόγω κακοκαιρίας - Δείτε τις περιοχές

Η κακοκαιρία Elias αναμένεται να χτυπήσει τη χώρα μας με σφοδρές καταιγίδες επομένως, όπως έγινε γνωστό σήμερα (25/09), κάποια σχολεία θα μείνουν κλειστά - πέρα από τη Θεσσαλία - και στη Φθιώτιδα.

Συγκεκριμένα, κατά την τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ανακοίνωσε ότι κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε Μακρακώμη, Σπερχιάδα και Δομοκό και μέχρι την Τετάρτη (27/09) θα πραγματοποιείται τηλεκπαίδευση.

Υπενθυμίζεται ότι, με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για τη Θεσσαλία που ελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής (24/09) και ενόψει της νέας κακοκαιρίας, τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν έως την Τετάρτη (27/09), όμως τα παιδιά θα κάνουν τα μαθήματά τους μέσω τηλεκπαίδευσης.

Από την τηλεκπαίδευση, ωστόσο, εξαιρούνται τα σχολεία των δήμων και των περιοχών Παλαμά, Φαρκαδόνας, Μεγάλων Καλυβίων, Φαλάνης, εργατικών κατοικιών Γιάννουλης, Αρμενίου και Κυψέλης, διότι οι συνθήκες δεν συμβάλλουν, προς το παρόν, στην ψηφιακή επικοινωνία μαθητών και εκπαιδευτικών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα