Βόλος: 28χρονος κακοποιούσε τη γυναίκα και το παιδί του – Την παρακολουθούσε από κάμερα

Βόλος: 28χρονος κακοποιούσε τη γυναίκα και το παιδί του – Την παρακολουθούσε από κάμερα

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τα βασανιστήρια που βίωνε η 22χρονη από την Αλβανία και το παιδάκι της, στα χέρια του 28χρονου συζύγου της, ο οποίος τις κρατούσε «φυλακισμένες» σε ένα σπίτι-κολαστήριο στον Βόλο.

«Δύο χρόνια δεν την είχαμε δει την κοπέλα, ούτε το μωρό, το οποίο ήταν τρομοκρατημένο το μωρό από το περιστατικό», είπε γειτόνισσα μιλώντας στο MEGA, προσθέτοντας «πάντα βλέπαμε τα παντζούρια αυτή την πόρτα να είναι κλειστά κι αναρωτιόμασταν δε μένει κανείς;».

Η φρίκη που θυμίζει μεσαίωνα αποκαλύφθηκε το βράδυ της Πέμπτης όταν γείτονες άκουσαν τις κραυγές από το εσωτερικό του σπιτιού, στο οποίο ο 28χρονος κρατούσε τη γυναίκα του και το παιδί τους.

Όταν η γειτονιά αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, τουλάχιστον δέκα γυναίκες βγήκαν έξω για να προστατέψουν την 22χρονη μητέρα και το παιδί της. Τότε ο 28χρονος προσπάθησε να διαφύγει. Μια γυναίκα τον σταμάτησε και τότε ο εκτός εαυτού άνδρας την χτύπησε.

«Είχε τα κλειδιά στο χέρι κι όταν βλέπω ότι πάει να φύγει με το μηχανάκι, έρχομαι εδώ, κρατάω την πόρτα, αντιστέκομαι, αυτός αρχίζει και με σπρώχνει, μου κρατάει τα χέρια και μου ρίχνει μια μεγάλη κουτουλιά στο κεφάλι και τη μύτη», ανέφερε η γειτόνισσα.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι είδαν μητέρα και κόρη να είναι σαν ένα ανθρώπινο κουβάρι.

Η μητέρα, που είχε πάρει αγκαλιά το παιδί της, ήταν μέσα στα αίματα. Εκείνο το βράδυ ο 28χρονος προσπάθησε να τη στραγγαλίσει.

«Μου είπε στο νοσοκομείο καθώς πηγαίναμε, χτύπησε και το παιδάκι αυτός. Μου φίλαγε τα χέρια και μου έλεγε με έσωσες. Κι όταν την ρώτησα πως το έκανε αυτό στο λαιμό μου λέει πρώτα με μαχαίρι και με το που άκουσε την αστυνομία πέταξε το μαχαίρι κι άρχισε να με σφίγγει με τα δάχτυλά του», ανέφερε η γειτόνισσα.

Ο 28χρονος κρατούσε τόσο «φυλακισμένη» την 22χρονη που, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είχε βάλει ακόμη και κάμερα προκειμένου να παρακολουθεί μέσω εφαρμογής στο κινητό του, κάθε κίνηση της συζύγου του, όταν αυτός έλειπε από το σπίτι και ήταν στην εργασία του.

Σε μια ανατριχιαστική κατάθεση, η 22χρονη αναφέρει πως ο άντρας την χτυπούσε κάθε μέρα, ενώ σε άλλες δύο περιπτώσεις την είχε αφήσει σε πολύ χειρότερη κατάσταση από αυτή στην οποία βρέθηκε την Πέμπτη. Αυτή την φορά όμως έφτασε πολύ κοντά στο να την σκοτώσει.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα