Πειραιάς: Προφυλακιστέος ο 68χρονος που σκότωσε 39χρονο υπάλληλο – «Έχω μετανιώσει»

Πειραιάς: Προφυλακιστέος ο 68χρονος που σκότωσε 39χρονο υπάλληλο – «Έχω μετανιώσει»

Στον Ανακριτή οδηγήθηκε ο 68χρονος, που σκότωσε εν ψυχρώ, έναν υπάλληλο χώρου στάθμευσης, στην μέση του δρόμου, στον Πειραιά. Μετά την απολογία, αποφασίστηκε η προφυλάκιση του.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 68χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα τον 39χρονο υπάλληλο πάρκινγκ στον Πειραιά, επειδή όπως φάνηκε να είπε στην αρχή τον ενοχλούσαν τα… αυτοκίνητα μπροστά από το σπίτι του.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 10.00 το πρωί ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε ενώπιον της Ανακρίτριας για να απολογηθεί έπειτα από δύο προθεσμίες που είχε λάβει.

Εμφανίστηκε μετανιωμένος, λέγοντας πως η στυγερή δολοφονία ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του.

«Ζητάω συγγνώμη για ό, τι έγινε. Έχω μετανιώσει γι’ αυτό που έκανα. Είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου».

Δεν ήταν αρκετό όμως για να πείσει ανακρίτρια και Εισαγγελέα, που διέταξαν αυτεπαγγέλτως τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης και έτσι ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών του Κορυδαλλού.

«Νιώθει πολλές τύψεις και ζητάει συνεχώς συγγνώμη, λέει ότι ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου», δήλωσε η δικηγόρος του.

Το χρονικό της δολοφονίας
Το βίντεο ντοκουμέντο της στυγερής δολοφονίας μέρα μεσημέρι συγκλονίζει.

Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, στην οδό Πραξιτέλους, ο 68χρονος κατεβαίνει από το διαμέρισμά του και πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής τον 39χρονο με καραμπίνα.

Ενώ ο υπάλληλος του πάρκινγκ πέφτει στον δρόμο αιμόφυρτος, ο κατηγορούμενος στέκεται από πάνω του και του ρίχνει τη χαριστική βολή στο κεφάλι.

Ο αδελφός του θύματος, μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS, αναζητά απαντήσεις για τον άδικο χαμό του 39χρονου.

«Ο αδελφός μου δεν μας είχε πει ποτέ τίποτα για αυτόν τον άνδρα. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει συμβεί. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο τύπος που παρίστανε τον ‘Ράμπο’. Δούλευε πέντε χρόνια σε αυτό το πάρκινγκ ο αδελφός μου. Στη γειτονιά ήταν πολύ αγαπητός».

Ο 68χρονος κατηγορούμενος έχει κριθεί προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα