Έκτακτη ενημέρωση για Αθηνών - Θεσσαλονίκης: Ανοίγει μόνο για ΙΧ - Από τι ώρα

Έκτακτη ενημέρωση για Αθηνών - Θεσσαλονίκης: Ανοίγει μόνο για ΙΧ - Από τι ώρα

Μόνο για αυτοκίνητα δίνεται στην κυκλοφορίας η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης. Οι πλημμύρες «έκοψαν» για μέρες την Ελλάδα στη μέση καθώς είχε διακοπεί η κυκλοφορία.

Η ανακοίνωση:

Αποδίδεται σήμερα στις 17:00 στην κυκλοφορία και στις δύο κατευθύνσεις, το τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου, μεταξύ Α/Κ Συκουρίου και Α/Κ Γυρτώνης, που είχε αποκλειστεί λόγω της υπερχείλισης του Πηνειού ποταμού, με τη σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων φορέων και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία θα γίνεται μόνο από την αριστερή λωρίδα και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Για τα βαρέα οχήματα αναμένεται να υπάρξει νέα ανακοίνωση, ανάλογα με τη δυνατότητα ολοκλήρωσης των ελέγχων στην εθνική οδό, το οποίο παραμένει πλημμυρισμένο στην περιοχή.

Την προαναγγελία έκανε νωρίτερα σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός.

Όπως είπε στην ΕΡΤ:

«Ίσως και εντός της ημέρας το άνοιγμα της Εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης. Δουλεύουν νυχθημερόν όλα τα συνεργεία για να ανοίξει η Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης. Αναμένεται να γίνει Σάββατο ή Κυριακή. Ωστόσο, η πρόοδος των εργασιών έχει προχωρήσει, τόσο πολύ που πιστεύουμε ότι θα ανοίξει πολύ πιο σύντομα, αφού γίνει ο τελικός έλεγχος. Σε πρώτη φάση θα δοθεί μία λωρίδα ανά κατεύθυνση».

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα