Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Η τελευταία πράξη του δράματος στις κηδείες της 42χρονης και του 38χρονου

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Η τελευταία πράξη του δράματος στις κηδείες της 42χρονης και του 38χρονου

Η τελευταία πράξη του δράματος. Συγγενείς και φίλοι συντετριμμένοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 42χρονη γυναίκα που έπεσε νεκρή από την καραμπίνα του πρώην συζύγου της και στον 38χρονο αυτόχειρα.

Οι γονείς του 38χρονου αδυνατούν να πιστέψουν το μέγεθος της τραγωδίας. Ο γιος τους πήρε τη καραμπίνα και αφού πυροβόλησε δύο φορές την εν διαστάσει σύζυγό του έβαλε τέλος στη ζωή του αφήνοντας πίσω δύο ανήλικα παιδιά.

Η νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει ολόκληρη τη χώρα. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο 38χρονος που έστησε καρτέρι θανάτου στην άτυχη 42χρονη, όταν ανέβηκε στο διαμέρισμα σήκωσε την καραμπίνα και την πυροβόλησε αρχικά στον αριστερό ώμο. Η γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη στο πάτωμα. Είχε ακόμα τις αισθήσεις της. Τότε ο 38χρονος στόχευσε με την καραμπίνα στο στέρνο της και έδωσε τη χαριστική βολή.

«Δεν περίμενε κανένας ότι θα κάνει αυτό το πράγμα. To παιδί δεν μπορούσε να διαχειριστεί το διαζύγιο. Οι άνθρωποι ήταν νοικοκυραίοι, ήταν ευγενέστατοι», δήλωσε οικογενειακός φίλος.

Ο 38χρονος αφού βεβαιώθηκε πως η μητέρα των παιδιών του ήταν νεκρή, έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και έβαλε τέλος στη ζωή του. Οι ιατροδικαστές που εξέτασαν τις δύο σορούς δεν διέκριναν σημάδια που να φανερώνουν ότι έχει προηγηθεί πάλη μεταξύ τους.

«Ήταν 17 χρόνια μαζί, είχαν δύο παιδάκια. Αυτός μετά που χώρισαν έμενε με τον μπαμπά του και έλεγε «να βρούμε κανένα σπιτάκι μήπως βρει καμιά κοπέλα άλλη το παιδί να κάνει…» τώρα έγινε το κακό. Δεν δικαιολογεί κανένας το κακό που έκανε», ανέφερε οικογενειακός φίλος.

Οικογενειακός φίλος του 38χρονου αυτόχειρα μιλάει στο LIVE NEWS και περιγράφει τον δολοφόνο ως έναν άνθρωπο του Θεού που αγαπούσε τη γυναίκα του και ο χωρισμός τους τον επηρέασε σημαντικά.

«Το παιδί ήταν της εκκλησίας. Στο Άγιο Όρος εκεί πήγαινε. Δεν είναι ο άνθρωπος να λέει κάτι, να εναντιωθεί και να κατηγορεί την γυναίκα του, προς Θεού, ούτε καν ανέφερε κάτι τέτοιο, απλώς στεναχωριόταν πολύ, γιατί του είπε η γυναίκα του να χωρίσουν. Ποιος περίμενε αυτό το πράγμα;».

Πριν από μερικούς μήνες είχε βγει συναινετικό διαζύγιο για το πρώην ζευγάρι. Ο 38χρονος έφυγε από το σπίτι και πήγε να μείνει στο πατρικό του. Ξημερώματα Τρίτης πήρε την κυνηγετική καραμπίνα και έστησε καρτέρι μέχρι να βεβαιωθεί πως αποχώρησαν τα δύο ανήλικα παιδιά του για το σχολείο.

Η επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών τους ανατέθηκε προσωρινά, με εισαγγελική απόφαση, στους γονείς της 42χρονης. Στο πλευρό των ανηλίκων βρίσκονται, από την πρώτη στιγμή, ειδικοί ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ.

megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα