Θεσσαλονίκη: Δύο πυροβολισμούς δέχτηκε η 42χρονη από τον πρώην σύζυγό της

Θεσσαλονίκη: Δύο πυροβολισμούς δέχτηκε η 42χρονη από τον πρώην σύζυγό της

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της φρικτής γυναικοκτονίας στην Καλαμαριά, που αποκαλύπτονται ώρα με την ώρα, σοκάρουν.
Δύο πυροβολισμούς δέχθηκε η άτυχη 42χρονη από την κυνηγετική καραμπίνα του πρώην συζύγου της. Σύμφωνα με την εξέταση του ιατροδικαστή, η γυναίκα έφερε μία σφαίρα στον αριστερό ώμο και μια δεύτερη στο στέρνο, η οποία ήταν και η θανατηφόρα.

Η 42χρονη είχε αποφασίσει να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον σύζυγό της και πριν από λίγους μήνες είχαν πάρει συναινετικό διαζύγιο. Ο δράστης και αυτόχειρας δήλωνε σε στενούς του ανθρώπους πως αγαπάει υπερβολικά τη γυναίκα του και πως δεν άντεχε την απόρριψη.

Σοκαρισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη.

«Δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό, υπάρχουν πάρα πολλές αιτίες που γεννούν αυτά. Το θέμα είναι η οργανωμένη πάλη των γυναικών να μπορέσει να αλλάξει αυτή την κατάσταση», είπε η Έλενα Ελευθεριάδου, Πρόεδρος Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Καλαμαριάς.

Η επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών τους ανατέθηκε προσωρινά, με εισαγγελική απόφαση, στους γονείς της 42χρονης. Στο πλευρό των ανηλίκων βρίσκονται, από την πρώτη στιγμή, ειδικοί ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ.

«Βρίσκουν πρόσφορο έδαφος μέσα σε μια κοινωνία που προάγει πρότυπα ατομικισμού χωρίς αξίες και ιδανικά. Καμιά γυναίκα μόνη της, είμαστε αλληλέγγυες μέσα από τον συλλογικό αγώνα, στηρίζουμε η μία την άλλη», είπε η Νικολέττα Καρατζώγλου, Ταμίας Δημοκρατικού Συλλόγου γυναικών Καλαμαριάς.

Η κηδεία της 42χρονης αναμένεται να γίνει αύριο στην περιοχή του Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη, ενώ εντός της ημέρας θα κηδευτεί και ο 38χρονος.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα