Λούτσα: Με 25 σφαίρες γάζωσαν τους έξι στο αυτοκίνητο – Τα σενάρια για το πρωτοφανές λουτρό αίματος

Λούτσα: Με 25 σφαίρες γάζωσαν τους έξι στο αυτοκίνητο – Τα σενάρια για το πρωτοφανές λουτρό αίματος

 Σε ένα αυτοκίνητο βρέθηκαν έξι νεκροί άνδρες από την Αλβανία - Πρόκειται για μαφιόζικη επίθεση. Το άγριο επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στο απόγευμα της Δευτέρας στην οδό Αρίωνος στη Λούτσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, έχουν εντοπιστεί έξι άτομα που φέρεται να είναι νεκρά. Τα πέντε έχουν εντοπιστεί μέσα σε ένα αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες. Το έκτο έξω από το όχημα.

Όλα δείχνουν ότι σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών. Στο σημείο έχουν εντοπιστεί 25 κάλυκες.

Το μακελειό σημειώθηκε στην οδό Αρίωνος. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Οι Αρχές ψάχνουν ένα μαύρο Ford και μία μηχανή με τα οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται να διέφυγαν οι δράστες.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ σπεύδουν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Πλαστές οι πινακίδες
Σύμφωνα με τος πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλη Λαμπρόπουλου, οι αρχικές πληροφορίες κάνουν  λόγο για δράστες αλβανικής καταγωγής, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί, όμως ακόμα.

Οι δράστες φαίνεται να επέβαιναν στη μοτοσυκλέτα και στο όχημα. Τα τρία θύματα κάθονταν στο πίσω κάθισμα, δύο μπροστά και ένας βρέθηκε στο πορτπαγκάζ.

Οι πινακίδες, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ήταν πλαστές. Επίσης, έχει δοθεί εντολή για έρευνες στο αεροδρόμιο, σε λιμάνια αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα