Σέρρες: Έκκληση της μητέρας της 18χρονης Πετρούλας – Νέες μαρτυρίες

Σέρρες: Έκκληση της μητέρας της 18χρονης Πετρούλας – Νέες μαρτυρίες

Αγωνία για τους οικείους της 18χρονης Πετρούλας, που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από τις Σέρρες.

Οι γονείς της μίλησαν στο epilogestv και έκαναν έκκληση στο παιδί τους να επικοινωνήσει μαζί τους, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στον άντρα που φέρεται να επιβιβάστηκε μαζί της στο ταξί από το χωριό για το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

«Ήμασταν μέσα και τρώγαμε κι έφυγε… Σαν να άνοιξε η γη και να την κατάπιε», περιέγραψε η μητέρα της, εμφανώς καταβεβλημένη από την αγωνία.

«Θα την παρακαλέσω αν δεν θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας, κι αν δεν θέλει, ας πάει σε ένα τμήμα να πει ότι είμαι εγώ αυτή που αναζητείται και είμαι καλά. Να πει ότι είναι καλά κι ας μην γυρίσει αν δεν το επιθυμεί», πρόσθεσε, τονίζοντας: «Γνωρίζει καλά πόσο την αγαπάμε και το πρόβλημα υγείας που υπάρχει. Να κάνει το σωστό».

Όσον αφορά στον άνδρα που φέρεται να είναι ή να έφυγε μαζί της από το χωριό, η μητέρα της αγνοούμενης τον παρακαλεί «ως μεγαλύτερο» να «την πείσει να δώσει ένα σημείο ζωής».

«Μόνο η επιστροφή της μας ενδιαφέρει, τίποτα περαιτέρω», επισημαίνει η μητέρα.

Η 18χρονη Πετρούλα Παλάζη αγνοείται από τις 29 Αυγούστου και για την εξαφάνισή της έχει εκδοθεί και missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σε βίντεο που εξασφάλισε η εκπομπή Live News του Mega φαίνεται ένα λευκό ταξί να περνά από την πλατεία του χωριού στις Σέρρες, όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες με την οικογένειά της η 18χρονη Πετρούλα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ήταν το ταξί που επιβιβάστηκε η αγνοούμενη και ο τελικός προορισμός του ήταν τα ΚΤΕΛ της Μακεδονίας.

Όπως είπε ο ταξιτζής, στο όχημά του επιβιβάστηκαν δύο άτομα: ένας άνδρας και ένα ακόμη άτομο, το οποίο όπως είπε δεν κατάλαβε εάν ήταν γυναίκα ή άνδρας, καθώς φορούσε κουκούλα.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα