Παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας στο Σέιχ Σου

TEST META: Με απόφαση της αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλας Πατουλίδου, παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας για αύριο Δευτέρα 21 Αυγούστου μέχρι τα μεσάνυχτα, στο περιαστικό Δάσος Θεσσαλονίκης, στη δασική έκταση Ωραιοκάστρου, Πυλαίας - Χορτιάτη και Θέρμης, λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς.

Παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας στο Σέιχ Σου

Με απόφαση της αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλας Πατουλίδου, παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας για αύριο Δευτέρα 21 Αυγούστου μέχρι τα μεσάνυχτα, στο περιαστικό Δάσος Θεσσαλονίκης, στη δασική έκταση Ωραιοκάστρου, Πυλαίας - Χορτιάτη και Θέρμης, λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς.
Ειδικότερα, στην απόφαση αναφέρεται:

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους στο τμήμα του περιαστικού Δάσους Θεσσαλονίκης (Σέιχ-Σου) που περικλείεται από την περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, την επαρχιακή οδό Πεύκων - Ασβεστοχωρίου - Εξοχής και την επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης Πανοράματος-Χορτιάτη,
- στην δασική έκταση Ωραιοκάστρου (Δασόκτημα Ωραιοκάστρου\

- στο δασόκτημα Πανοράματος (από ΧΔΑ Πλατανάκια μέχρι το Σκοπευτήριο)

- στην δασική περιοχή Θέρμης και συγκεκριμένα πλησίον του περιβαλλοντικού πάρκου και του Δασοκτήματος Ισενλί

Η κ. Πατουλίδου απευθύνει έκκληση στους πολίτες να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των αρχών, να σεβαστούν τα απαγορευτικά πρόσβασης και να είναι σε επαγρύπνηση.

Διαβάστε ακόμα: Παρθενώνας: Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του δυτικού αετώματος μετά από 220 χρόνια

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα