Νέα Φιλαδέλφεια: Εντός της εβδομάδας τα αποτελέσματα από το DNA - Στο «μικροσκόπιο» δύο μαχαίρια

Νέα Φιλαδέλφεια: Εντός της εβδομάδας τα αποτελέσματα από το DNA - Στο «μικροσκόπιο» δύο μαχαίρια

Εντός της εβδομάδας που διανύουμε, σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ» Βασίλη Λαμπρόπουλου, θα είναι διαθέσιμα τα αποτελέσματα των δειγμάτων DNA που έχουν συλλεχθεί από τους 105 συλληφθέντες των επεισοδίων το βράδυ της Δευτέρας 07/08 στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Τα δείγματα που έχουν συλλεχθεί από τους συλληφθέντες θα αντιστοιχηθούν με αυτά που βρέθηκαν στον άτυχο 29χρονο, με σκοπό να διαπιστωθεί αν κάποιος από αυτούς είναι ο δολοφόνος του.

Στο «μικροσκόπιο» δύο μαχαίρια
Επιπλέον, μέσα στην εβδομάδα θα προκύψουν και τα στοιχεία από τα περίπου 60 αντικείμενα που έχουν κατασχεθεί και συλλεχθεί περιμετρικά του γηπέδου της ΑΕΚ, προκειμένου να υπάρξουν αντιστοιχίσεις με πρόσωπα που τα κατείχαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελπίδες των Αρχών εστιάζονται σε δύο πτυσσόμενα μαχαίρια τα οποία έχουν εντοπιστεί και έχουν κατασχεθεί.

Το ένα ανήκει σε συλληφθέντα αλβανικής καταγωγής και το δεύτερο σε έναν 23χρονο Κροάτη. Σε αυτά υπάρχει ελπίδα μήπως βρεθεί δείγμα DNA του 29χρονου, καθιστώντας δηλαδή δυνατή την ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας του.

Οι έρευνες των Αρχών εστιάζονται σε αυτά τα δύο μαχαίρια, καθώς, όπως έχει γίνει γνωστό, τα δείγματα DNA από τα ρούχα του 29χρονου ή από τα νύχια του, είναι εξαιρετικά δύσκολο να ταυτοποιηθούν με αυτά των συλληφθέντων.

Προβλήματα υπάρχουν και στην ανάλυση των βίντεο, καθώς αυτά είναι σκοτεινά, ενώ η ρίψη φωτοβολίδων και βομβών μολότοφ καθιστά ακόμα δυσκολότερη την ανάλυσή τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα