Κούγιας για υπόθεση εμπορίας βρεφών: «Οι κατηγορίες εφευρέθηκαν – Τα αδικήματα δεν προκύπτουν από πουθενά»

Κούγιας για υπόθεση εμπορίας βρεφών: «Οι κατηγορίες εφευρέθηκαν – Τα αδικήματα δεν προκύπτουν από πουθενά»

Αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες οι συλληφθέντες του κυκλώματος εμπορίας βρεφών.

Για κατηγορίες που δεν προκύπτουν από πουθενά κάνει λόγο ο Αλέξης Κούγιας μετά την απολογία του 44χρονου εμβρυολόγου ο οποίος φέρεται να ήταν μέλος του κυκλώματος εμπορίας βρεφών στα Χανιά.

Σε δήλωση μετά την απολογία του 44χρονου εμβρυολόγου, τον οποίο εκπροσωπεί στην υπόθεση εμπορίας βρεφών στα Χανιά, προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος υποστήριξε ότι οι βασικές κατηγορίες στην υπόθεση δεν προκύπτουν από πουθενά, ενώ για τον πελάτη του είπε πως δεν είχε λόγο να κάνει τα εγκλήματα που του καταλογίζονται.

«Αποκορύφωμα των κατηγοριών είναι το εμπόριο ανθρώπων. Ο πελάτης μου δεν γνωρίζει σχεδόν καμία από τις κοπέλες που εμφανίζονται ως θύματα. Οι ίδιες οι φερόμενες ως θύματα υπερασπίζουν τους κατηγορούμενους. Έχουμε δύο κακουργήματα τα οποία δεν προκύπτουν από πουθενά», δήλωσε ο κ. Κούγιας για τις βασικές κατηγορίες. «Για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα δεν έχει βρεθεί ούτε ευρώ σε κανέναν λογαριασμό. Ο πελάτης μου είναι ένας υπάλληλος σε μια κλινική, ακριβοπληρωμένος, έχει μια εύπορη οικογένεια, δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο».

«Έχουμε καταθέσει ένα πολύ αναλυτικό υπόμνημα. Δεν λάμβανε ο πελάτης μου τα ωάρια, αυτός τα πολλαπλασίαζε στο εργαστήριο», είπε ακόμα ο γνωστός ποινικολόγος.

Ο κ. Κούγιας είπε ακόμα πως ελπίζει να μην προφυλακιστεί κανείς από τους κατηγορούμενους και πως το δικαστικό συμβούλιο αργότερα θα κρίνει αν τυχόν οι κατηγορίες μετατραπούν σε πλημμεληματικές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα