Αλέξης Κούγιας: Ανακοίνωση για τον Έλληνα επιχειρηματία που συνελήφθη για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αλέξης Κούγιας: Ανακοίνωση για τον Έλληνα επιχειρηματία που συνελήφθη για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται για το ποινικό παρελθόν του Αθηναίου επιχειρηματία Ι.Τ., ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στα επεισόδια που ξέσπασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, ανάμεσα στους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και της ΑΕΚ, που έφεραν και την τραγική δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη. 

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:
   
"Κατόπιν εντολής του κυρίου Ι.Τ. και κατόπιν ερεύνης, την οποία διεξήγαγα, θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε ο εντολέας μου έχει κατηγορηθεί ή καταδικαστεί σε 1ο βαθμό για αδικήματα ληστείας, σωματικών βλαβών, εκρήξεων και άλλα συναφή, για τα οποία συνήθως κατηγορούνται οι οργανωμένοι οπαδοί.

Ο κύριος Ι.Τ έχει πάλλευκο ποινικό μητρώο και η μοναδική εμπλοκή του με τη Δικαιοσύνη ήταν το 2020, όταν κατηγορήθηκε περί δήθεν συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, πράξη για την οποία με απόφαση της τότε Τακτικής Ανακρίτριας που διεξήγαγε την ανάκριση, έμεινε ελεύθερος.
Το πρόβλημα, το οποίο αντιμετωπίζει ο κ. Ι.Τ., είναι ότι ως συνιδιοκτήτης αυτής της επιχειρήσεως εστίασης - καφέ πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού έχει θαμώνες οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τότε, το 2020, κατηγορηθήκαν για το έγκλημα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και αδίκως ενεπλάκη το όνομα του.

Ο κ. Ι.Τ. μου έδωσε την εντολή να μηνύσω και να ενάγω τον οιονδήποτε δημοσιογράφο ή εκπρόσωπο της ΑΕΚ,  ο οποίος διέδιδε και διαδίδει αυτή την ψευδή είδηση.

Αθήνα, 11/08/2023
Με εκτίμηση
Αλέξιος Χ. Κούγιας"

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα