Στον εισαγγελέα ο διανομέας που γρονθοκόπησε 50χρονο - Κατηγορείται για θανατηφόρα σωματική βλάβη από αμέλεια

Στον εισαγγελέα ο διανομέας που γρονθοκόπησε 50χρονο - Κατηγορείται για θανατηφόρα σωματική βλάβη από αμέλεια

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 27χρονος διανομέας, που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου έναν 50χρονο το μεσημέρι της Δευτέρας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και μάλιστα στη μέση του δρόμου.

Εις βάρος του 27χρονου από τη Θεσσαλονίκη σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη από αμέλεια. Επιπλέον, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας, στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά και Αλ. Σβώλου και το επεισόδιο φέρεται να ξεκίνησε μετά από παρατήρηση που έκανε το θύμα στον 27χρονο, επειδή πέρασε με τη μοτοσικλέτα του από τον πεζόδρομο.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο 27χρονος διανομέας χτύπησε τον 50χρονο.Επί τόπου μετέβη σταθμός του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να μεταφέρουν τον μεσήλικα άντρα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, εκεί που το πρωί της Τρίτης άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο διανομέας που γρονθοκόπησε τον 50χρονο συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης, όταν το νοσοκομείο ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. ότι ο 50χρονος είχε καταλήξει.

Για το συμβάν σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη από αμέλεια από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα