Λάρισα: Το σιωπηλό δράμα της 43χρονης αστυνομικού που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της

Λάρισα: Το σιωπηλό δράμα της 43χρονης αστυνομικού που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της

Πίσω από τις κλειστές πόρτες στο σπίτι της 43χρονης αξιωματικού της αστυνομίας, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λάρισας άγρια χτυπημένη και παραμορφωμένη από τα χέρια του συζύγου της, εκτυλισσόταν ένα σιωπηλό δράμα επί χρόνια που όπως φαίνεται ελάχιστοι γνώριζαν.
Η μητέρα της μίλησε αποκλειστικά στο MEGA και τον Θεολόγο Ηλιού.

«”Μαμά”, μου έλεγε, ”δεν τον αντέχω. Το καταλαβαίνεις; Μαύρισε μέσα η ψυχή μου, δεν αντέχω”», μετέφερε τα λόγια της 43χρονης η μητέρα της.

«Της έλεγα “κάνε υπομονή, έχουμε παιδάκια. Κάνε υπομονή. Δεν ήθελα να ζήσουν χωρίς… Να είναι χωρισμένα τα εγγόνια μου», συμπλήρωσε.

Η αστυνομικός δεν μπορούσε να αντέξει άλλο. Πήρε την απόφαση πριν απο λίγο καιρό να απομακρύνει τον κακοποιητικό σύζυγο, που εξακολουθούσε ωστόσο να προσπαθεί να επιβάλλει όσα εκείνος ήθελε.

Όχι πια με ψυχολογική βία, όπως συνήθιζε, αλλά με άγριο ξυλοδαρμό, εκείνη τη νύχτα που βρέθηκε μπροστά της, μέσα στο σπίτι της.

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς. Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», δήλωσε η 43χρονη.

«Μια ζωή, 15 χρόνια είχαμε αυτό το βιολί, αλλά τώρα τελευταία δεν ήξερε τι έκανε. Της έκανε πόλεμο, εσωτερικό πόλεμο. Δεν τη χτύπαγε, της έκανε πόλεμο, καταλαβαίνεις; Χειρότερο είναι. Πήγε να τον αφήσει, πόσο άλλο να τον αντέξει και τη σκότωσε», είπε η μητέρα της 43χρονης.

Αν δεν είχε επέμβει έγκαιρα η γειτόνισσα της 43χρονης, η οποία ήταν εκείνη που καλεσε τις Αρχές και χτυπούσε την πόρτα, φωνάζοντας στον 52χρονο να σταματήσει να τη χτυπά, η αστυνομικός ίσως σήμερα να μην ζούσε, λένε οι συνάδελφοί της.

Στη Λάρισα, όπου υπάρχει ένα από τα πιο επανδρωμένα τμήματα ενδοοικογενειακής βίας της ΕΛ.ΑΣ., μόνο για το μήνα Ιούλιο 35 γυναίκες αναζήτησαν καταφύγιο στον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών.

Η ζωή της αστυνομικού ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο, παρά τα σοβαρά τραύματά της, τα οποία αντιμετωπίζονται με αγωγή και χειρουργικά, ενώ δέχεται όπως και τα δύο ανήλικα κορίτσια της ψυχολογική στήριξη από ειδικούς.

Ο 52χρονος σύζυγός της, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, θα απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στον ανακριτή.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα