Συγκλονιστική εικόνα από τη φωτιά στη Μάνδρα: Άνθρωπος κοιμάται πάνω στο καμένο του σπίτι

Συγκλονιστική εικόνα από τη φωτιά στη Μάνδρα: Άνθρωπος κοιμάται πάνω στο καμένο του σπίτι

Μία εικόνα που «λυγίζει» και τους πιο δυνατούς, αποτυπώνοντας την καταστροφή που προκάλεσε η μεγάλη φωτιά στην περιοχή της Μάνδρας, μετέδωσε η ΕΡΤ το πρωί της Πέμπτης.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης με τον οικισμό Τσακάλι, όπου η ρεπόρτερ Μαίρη Σκανδάλη μετέφερε τα τελευταία νέα γύρω από το πύρινο μέτωπο, η τηλεοπτική κάμερα της ΕΡΤ κατέγραψε τον ιδιοκτήτη ενός από τα καμένα σπίτια της περιοχής να κοιμάται κυριολεκτικά πάνω στα αποκαΐδια της περιουσίας του.

«Είμαστε μόλις δύο λεπτά από το κέντρο της Μάνδρας. Τεράστια οικολογική καταστροφή, τεράστια καταστροφή σε σπίτια και σε περιουσίες γενικότερα. Πάρα πολλά καμένα αυτοκίνητα και σπίτια. Οι κάτοικοι είδαν τη φωτιά να πλησιάζει το βράδυ της Δευτέρας και τελικά έφτασε εδώ το μεσημέρι της Τρίτης», περιγράφει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

«Εγκατέλειψαν όλοι, διότι η φωτιά πέρασε μέσα από όλο τον οικισμό. Κάποια σπίτια τα κατέστρεψε ολοσχερώς, σε κάποια έκανε απλά μεγάλες ζημιές», τονίζει η Μαίρη Σκανδάλη.

«Τώρα ξεκίνησαν να επιχειρούν και πάλι τα εναέρια μέσα. Έχουν επιστρέψει εδώ δύο οικογένειες, ένας άνθρωπος βλέπω ότι κοιμάται σε εξωτερικό χώρο», περιγράφει στη συνέχεια του ρεπορτάζ η Μαίρη Σκανδάλη, με τον τηλεοπτικό φακό να εστιάζει στην εικόνα του ιδιοκτήτη που έβγαλε τη νύχτα στην ύπαιθρο.

Διαβάστε ακόμα: Γκάζι: Πινγκ πονγκ ευθυνών για τον θάνατο 16χρονης έξω από κλαμπ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα