Θεσσαλονίκη: Για οικονομική διαφορά δολοφονήθηκε ο 50χρονος – Ήταν φίλοι χρόνια με τον δράστη

Θεσσαλονίκη: Για οικονομική διαφορά δολοφονήθηκε ο 50χρονος – Ήταν φίλοι χρόνια με τον δράστη

Μία οικονομική διαφορά φαίνεται να οδήγησε στη δολοφονία του 50χρονου υπηκόου Αλβανίας από τον 45χρονο ομοεθνή και πρώην φίλο του, το μεσημέρι της Πέμπτης (13/7) στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για την εκτέλεση που καταγράφηκε καρέ – καρέ από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων, με τον 50χρονο –μετά από περίπου 24 ώρες αναζητήσεων από την ΕΛ.ΑΣ.- να παραδίδεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, όταν αντιλήφθηκε πως ήταν ζήτημα χρόνου η σύλληψη του, επέλεξε να εμφανιστεί μαζί με τον δικηγόρο του στις Αρχές και να αναφέρει ότι αυτός είναι το άτομο που έψαχναν δεκάδες αστυνομικοί.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών, που διενεργούν την προανάκριση για τη δολοφονία, του πέρασαν χειροπέδες και αναμένεται να τον οδηγήσουν ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή που θα αποφασίσουν την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος (σ.σ. πατέρας τριών παιδιών) ανέφερε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας ότι με το θύμα ήταν φίλοι εδώ και χρόνια, ωστόσο, υπήρξε άγριος τσακωμός μεταξύ τους για μία οικονομική διαφορά.

Ο 45χρονος που παραδόθηκε στις αρχές

Να θυμίσουμε ότι οι δύο άνδρες –λίγο πριν τη δολοφονία- είχαν συναντηθεί σε καφενείο στην περιοχή της Ανάληψης, όπου λογομάχησαν έντονα και στη συνέχεια αποχώρησαν ο καθένας με το Ι.Χ. αυτοκίνητο του. Όμως, λίγα λεπτά αργότερα, συνέπεσαν στο ίδιο βενζινάδικο στην οδό Σόλωνος και άρχισαν να τσακώνονται ξανά, με τις κάμερες ασφαλείας του πρατηρίου υγρών καυσίμων να καταγράφουν τα μοιραία δευτερόλεπτα.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, κατά πληροφορίες αλλάζοντας και Ι.Χ. αυτοκίνητο (σ.σ. μαζί με τη σύντροφο του είχαν συνολικά τέσσερα στην κατοχή τους), επιχείρησε για σχεδόν 24 ώρες να διαφύγει της σύλληψης, τελικά όμως επέλεξε να παραδοθεί αντιλαμβανόμενος ότι οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος του.

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα