Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που πυροβόλησε και σκότωσε 50χρονο έξω από βενζινάδικο

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που πυροβόλησε και σκότωσε 50χρονο έξω από βενζινάδικο

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία από το πρωί για τον εντοπισμό του δράστη, που πυροβόλησε και σκότωσε 50χρονο άνδρα, σε βενζινάδικο στην περιοχή της Ανάληψης στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Στην ταυτοποίηση του δράστη που το μεσημέρι της Πέμπτης δολοφόνησε τον 50χρονο άνδρα από την Αλβανία έξω από βενζινάδικο στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης προχώρησαν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και αυτό που μένει είναι να συλληφθεί. Πρόκειται για άνδρα αλβανικής καταγωγής και μάλιστα στο αυτοκίνητο ήταν μαζί με την επίσης αλβανικής καταγωγής σύζυγό του.

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν πως τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη από την πινακίδα του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πρόκειται επίσης για άνδρα που στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές για ποινικά αδικήματα. Η έρευνα για τον εντοπισμό του βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο μέχρι και αυτή την ώρα παραμένει άφαντος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, πριν την δολοφονία δράστης και θύμα λογομάχησαν μέσα σε μαγαζί, με θέμα το οικονομικό κομμάτι.

Σημειώνεται ότι οι δύο άντρες γνωρίζονταν ενώ είναι πιθανό να ήταν και φίλοι.

Σύμφωνα με αυτό λοιπόν, η ΕΛ.ΑΣ. βλέπει ξεκαθάρισμα λογαριασμών και κάνει έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

«Οι πρώτες μαρτυρίες μιλάνε για οικονομικές διαφορές και για φιλία μεταξύ τους. Σύντομα θα μπορεί η αστυνομία να δώσει τα πλήρη στοιχεία για το συμβάν μαζί με τη σύλληψη του δράστη», ανέφερε ο κ. Συμεωνίδης, αντιπρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι οι έρευνες των αρχών φτάνουν μέχρι τα σύνορα, καθώς ο δράστης είναι αλβανικής καταγωγής και ίσως προσπαθήσει να φύγει από την χώρα, εφόσον γνωρίζει ότι έχει βιντεοσκοπηθεί με το όχημά του.

Το θύμα τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα