Ξέσπασμα Τσελέντη για τον σεισμό στη Φυλή: Δεν θα ασχοληθώ, βγήκε ήδη ένας σεισμοτηλεαστέρας

Ξέσπασμα Τσελέντη για τον σεισμό στη Φυλή: Δεν θα ασχοληθώ, βγήκε ήδη ένας σεισμοτηλεαστέρας

Ο σεισμός που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης τρία χιλιόμετρα ανατολικά της Φυλής στάθηκε η αφορμή για το διαδικτυακό ξέσπασμα του γνωστού σεισμολόγου Άκη Τσελέντη. Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, η σεισμική δόνηση σημειώθηκε ήταν 2,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν μόλις 11,2 χιλιόμετρα και γι' αυτό έγινε αισθητός σε μεγάλο μέρος της Αττικής.

Ο κύριος Τσελέντης έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook: "Θα έχετε παρατηρήσει ότι τώρα το καλοκαίρι αποφεύγω να βγαίνω δημόσια και να σχολιάζω σεισμούς που δεν είναι σημαντικοί. Πρώτα από όλα, σέβομαι τον τουρισμό μετά τι να βγω να πω; Το γνωστό ποίημα "μάλλον είναι ο κύριος, αλλά να περιμένουν κλπ κλπ" για να φανώ στα ΜΜΕ; Έτσι και σήμερα είχαμε ένα ΑΣΗΜΑΝΤΟ σεισμό 2,9R στη περιοχή Φυλής και Άνω Λιοσίων και βρόντηξαν και άστραψαν τα blog και οι ηλεκτρονικές σελίδες ενημέρωσης. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ! (**) Βγήκε ήδη ένας σεισμοτηλεαστέρας να σας πει τι; Τα αυτονόητα;".

 Και πρόσθεσε: "Δεν είναι μόνο οι κάτοικοι της Αθήνας σημαντικοί, είναι όλοι οι Έλληνες. Δεν μπορεί για 2,9 ρίχτερ να ασχολούνται οι πάντες, τη στιγμή που για μεγαλύτερους σεισμούς σε άλλες περιοχές δεν ασχολείται κανείς".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα