Φωτιά στην Κερατέα: Μου ξέφυγε, ζητάω συγγνώμη - Μια σύλληψη

Φωτιά στην Κερατέα: Μου ξέφυγε, ζητάω συγγνώμη - Μια σύλληψη

Την δική του εκδοχή για το τι συνέβη και ξεκίνησε η φωτιά στην Κερατέα έδωσε στις αρχές ο άνδρας που συνελήφθη και ζήτησε συγγνώμη. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτελούσε θερμές εργασίες και ήταν απρόσεκτος: «Εκτελούσα εργασίες και δεν πρόσεξα. Μου ξέφυγε. Ζητάω συγγνώμη για αυτό που έγινε ήταν λάθος μου», υποστήριξε στην προανακριτική του απολογία.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά νωρίτερα σήμερα ο άνδρας συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), με τη συνδρομή ανακριτικών υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μαρκοπούλου.

Κατηγορείται ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε ξηρά χόρτα, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης θερμών εργασιών. Σημειώνεται πως για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση, ανάμεσα στην Κερατέα και την Μεγάλη Αυλή, όπου υπάρχουν διάσπαρτες κατοικίες. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι φλόγες δεν απείλησαν άμεσα σπίτια.

πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα