Θεσσαλονίκη: Έμαθε για τον θάνατο του αδερφού του και πέθανε 6 ώρες μετά. Δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού

Θεσσαλονίκη: Έμαθε για τον θάνατο του αδερφού του και πέθανε 6 ώρες μετά. Δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού

Τα άτυχα παιδιά ήταν μόλις 38 και 32 ετών.

Ο Γολγοθάς του πατέρα τους ξεκίνησε στις 9 Ιουνίου, όταν η μοίρα του έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι. Αρκετά χρόνια πριν είχε χάσει τη γυναίκα του, με τα δύο αδέρφια να μένουν ορφανά από μητέρα σε τρυφερή ηλικία.

Ο Θοδωρής από τη Θέρμη Θεσσαλονίκης τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από τροχαίο ατύχημα και βρέθηκε για αρκετές μέρες σε κέντρο αποκατάστασης.

«Χτύπησε από δεξιά τα πλευρά του, το δεξί το πόδι του. Τον κρατήσανε στο "Γεννηματάς" 10 μέρες, έκανε εγχείρηση, του έβαλαν σίδερα και στις 8 του μηνός τον πήγανε στο κέντρο αποκατάστασης Αρμονία», λέει ο θείος της οικογένειας.

Μία μέρα αργότερα ο γιατρός από το κέντρο αποκατάστασης τηλεφώνησε στον μικρότερο αδερφό, ενημερώνοντάς τον πως η υγεία του 38χρονου επιδεινώθηκε.

«Πήραν τον αδελφό του, του λένε "δεν είναι καλά, έλα από εδώ". Πήγε από εκεί, του λένε ότι ο αδερφός του πέθανε», λέει ο θείος τους στο Mega.

Η ληξιαρχική πράξη θανάτου του 38χρονου Θοδωρή γράφει ως αιτία θανάτου πνευμονική εμβολή και ώρα 14:15 το μεσημέρι.

 
Ο 32χρονος αδελφός του, στο άκουσμα του θανάτου δεν άντεξε. Στις 20:12 έφυγε από τη ζωή από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Οι δύο θάνατοι είχαν διαφορά μόλις 6 ώρες.

«Με τους φίλους του ήτανε, λέει δεν είμαι καλά, ζαλίζομαι και έτσι όπως έπεσε… Μας είπανε ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού», είπε ο θείος τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα