Πανελλαδικές 2023: Τι λέει ο πρώτος των πρώτων που κατάφερε το απόλυτο 20 - Ποια τα μυστικά της επιτυχίας

Πανελλαδικές 2023: Τι λέει ο πρώτος των πρώτων που κατάφερε το απόλυτο 20 - Ποια τα μυστικά της επιτυχίας

Όλα τα ρεκόρ έσπασε ο Φίλιππος Φούφας, ο μαθητής που κατάφερε να συγκεντρώσει 20.000 μόρια στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

 Ο Φίλιππος αρίστευσε και αναδείχθηκε ο πρώτος των πρώτων όλων των εποχών εξασφαλίζοντας το απόλυτο 20άρι σε όλα τα μαθήματα.

 Πλέον, ο αριστούχος μαθητής θα ακολουθήσει το όνειρό του που είναι η Νομική Σχολή. Παρόλα αυτά, ο ίδιος υποστήριξε ότι, εκτός από το πολύ διάβασμα, σημαντικό ρόλο παίζει και η τύχη για ένα τέτοιο αποτέλεσμα.

«Η αλήθεια είναι ότι παίζει ρόλο και το διάβασμα αλλά για να επιτευχθεί το απόλυτο αποτέλεσμα χωρίς να χαθεί ούτε ένα μόριο, παίζει ρόλο και η τύχη, αλλά και η ευνοϊκή διάθεση των διορθωτών να μην κόψουν ούτε ένα μόριο», υποστήριξε.

«Γενικά διάβαζα πολύ. Η προετοιμασία για τις Πανελλήνιες αφορά κυρίως στη Β’ και Γ’ Λυκείου. Αλλά καλό είναι να τεθούν οι βάσεις σχετικά με την ακαδημαϊκή συνέπεια», πρόσθεσε ενώ αναφερόμενος στα όνειρά του είπε: «Δεν γνωρίζω απόλυτα τι θέλω στη ζωή μου, πιστεύω είναι αδύνατον να γνωρίζει κανείς στα 18 του τι θέλει να κάνει. Αυτό είναι και ένα προτέρημα της Νομικής. Ότι είναι ένα πτυχίο αρκετά ευρύ που ανοίγει πόρτες προς πολλές κατευθύνσεις. Είναι πολύ νωρίς για να κρίνω ποιοι θα είναι οι στόχοι μου στη συνέχεια, πώς θα είναι η Σχολή. Θα πρέπει να το βιώσω».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα